İnsanlık rüyası

Rüya Esendağ, market sahibi yokken şeker aldı. Parasını kameraya gösterip bıraktı. Örnek davranışıyla herkesin takdirini kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2018 Güncelleme 09 Eylül 2018, 00:00
İnsanlık rüyası

İÇİNDEKİLER

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde yaşayan 13 yaşındaki Rüya Esendağ, geçtiğimiz günlerde evlerinin yakınındaki markete gitti. Ancak içerde işyeri sahibini göremedi. İki tane şeker alan küçük kız, güvenlik kamerasına gösterdiği parayı tezgaha bırakıp, dükkanı terk etti.

İÇİME SİNMEDİ'
Ancak bu durum içine sinmedi. Bir süre sonra şekerleri geri bırakıp, tekrar parasını aldı. Bu sırada markete giren işyeri sahibi Nedim İşgören, ne yaptığını sordu. Rüya Esendağ da durumu anlattı. Bunun üzerine kamera görüntülerini izleyen İşgören, Esendağ'ın davranışı karşısında duygulandı, küçük çocuğa güzel davranışı nedeniyle teşekkür etti. Rüya Esendağ, "Market sahibini dükkanda göremeyince aldığım şekerleri ve parasını kameraya göstererek kasanın üstüne koydum. Daha sonra içime sinmedi tekrar şekerleri yerine koyarken market sahibi geldi. Herkes senin yaptığını yapmazdı dedi" diye konuştu. Nedim İşgören ise "Çocuklar bizim çiçeğimiz, böyle bir davranışta bulunduğu için ona dükkanımı emanet ederim" dedi.