"KOMA"

Adana’da emniyet güçleri, ‘Huzur ve Güven’ uygulaması yaptı. Ele geçirilen beyzbol sopasındaki “Kişisel olaylara müdahale aracı KOMA” yazısı şaşırttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2018 Güncelleme 10 Eylül 2018, 00:00
KOMA

İÇİNDEKİLER

Polis, Adana'nın dört bir yanında operasyon gerçekleştirdi. Beyzbol sopasının üzerindeki yazı dikkat çekti. Adana'da önceki gece, 720 polis ve 2 narkotik köpeğinin katılımıyla kent genelindeki yollarda ve umuma açık yerlerde "Huzur ve Güven" uygulaması gerçekleştirdi. Çeşitli suçlardan aranan 26 kişi yakalandı. 2 bin 542 aracın kontrolden geçtiği ve 8 aracın trafikten men edildiği uygulama sırasında, durdurulan bir aracın bagajında arama yapıldı. Ele geçirilen beyzbol sopasının üzerindeki "Kişisel olaylara müdahale aracı KOMA" yazısı polisleri bile şaşırttı.



DEVAMI GELECEK
Toplamda 48 araca 53 bin 750 TL para cezası uygulanırken çok sayıda ruhsatsız tabanca ile birlikte kesici ve delici aletler bulundu. 59 kişiye de adli işlem uygulanan gecede, toplam 41 bin 600 lira ceza kesilirken, 14 işyeri hakkında ise idari işlem gerçekleştirildi. Uygulama bölgelerini denetleyen Emniyet Müdürü Selami Yıldız, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Mahallenin gençleriyle sohbet eden Müdür Yıldız, vatandaşın güveni ve huzuru için bu tür uygulamaların kararlılıkla devam edeceğini söyledi.



Murat KARAMAN