Komşu taşlama

Balıkesir’de bir kadın, sokak hayvanlarını işyerinin bahçesinde topladı. Tepki gösteren komşusunun taşlı saldırısına uğradı. Gözünü hastanede açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2018 Güncelleme 10 Eylül 2018, 00:00
Komşu taşlama

İÇİNDEKİLER

Sokak hayvanlarını besleyen kadın, komşusu tarafından darp edildi. Olay dün Balıkesir'de meydana geldi. Zübeyde Hazar (53), işyerinin bahçesinde sokak hayvanlarını beslerken, yan apartmandaki kadın komşusu T.Ç.'nin tepkisi ile karşılaştı.

T.Ç., iddiaya göre hakaret edip tokat atarak yerden aldığı taşla saldırıda bulundu. Başından yaralanan Hazar, kanlar içinde hastaneye kaldırılarak tedavi altına söyledi: Hazar şunları söyledi: "Daha önce de bu kadın beni tehdit etti, işyerinde köpeklere baktığım için. Kadın ve komşum diye sessiz kaldım. Gerekli yasal işlemleri yapmadım. İşyerimizde beslediğimiz köpekleri zaten bağlı tutuyorum. Hatta rahatsız oluyorlarsa başka bir yerde gezdirebileceğimi söyledim. Kadın önce taş alıp köpeklere atmaya başladı. Önce bana tokat attı. Vurunca ben de koruma amaçlı elimle kendisini ittirdim. Kadının elinde kocaman bir taş varmış, geldi kafama attı mı, vurdu mu hatırlamıyorum. Her yerim kan içersindeydi.