Foto-finiş

Mahkemeye delil olarak bir fotoğraf sunacağını belirten sanığa, istediği 10 günlük süre verilmedi Müebbet hapis cezası yedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2018 Güncelleme 13 Eylül 2018, 01:27
Foto-finiş

İÇİNDEKİLER

Adana'da 2017'de boşandığı fakat birlikte yaşadığı eski eşi Gamze İlhan'ı 18 yerinden bıçaklayıp öldüren Soner Uçku tutuklandı. Hakkında 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'cinayet' suçundan dava açıldı. Hakim karşısına çıkan Uçku, son savunmasını yaptı. Gamze İlhan'ın arkadaşı G.G. adlı kadın tarafından kendisine tespih hediye edildiğini anlatan Uçku, olay gecesi İlhan'ın kendisini kıskandığını belirterek, "Yatmak için odamıza geçtiğimizde tespihi neden aldığımı sordu. G.G.'yi kıskandığını anladım. Telefonumu alıp duvara fırlattı. Sonra mutfaktan bıçak aldı. Ben de o bıçağı elinden aldım. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

MUTLU AİLE TABLOSU!
Cinayetten yaklaşık 10-15 dakika önce çektirdiklerini fotoğrafta İlhan'ın çok mutlu göründüğünü söyledi. Uçku, "Bana 10 gün süre verirseniz fotoğrafı size vermek istiyorum. Olay benden kaynaklı değil. Halen vicdan azabı çekiyorum. Çok pişmanım" diyerek mahkemeden zaman istedi. Mahkeme heyeti, süre talebini reddetti. Cezayı kesti: Müebbet hapis verdi.

Ölümden 10 dakika önce...
Soner Uçku, bu fotoğrafı mahkemeye delil olarak sunmak istedi. "Böyle mutlu tabloyu isteyerek bozar mıyım" dedi.