20 Eylül Hadi ipucu sorusu... 1992'de Barcelona Olimpiyatlarına katılan Amerikan basketbol takımına ne ad verildi?

Sosyal medyanın merakla beklediği Hadi ipucu sorusu geldi. Turkcell'in çıkarmış olduğu Hadi'nin bu akşamki ipucu sorusu ise basketbol ile ilgili. Peki 20 Eylül Hadi ipucu sorusunun cevabı nedir? Hadi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "1992'de Barcelona Olimpiyatlarına katılan Amerikan basketbol takımına ne ad verildi?" sorusunu sordu. İşte 20 Eylül Hadi ipucu sorusunun detayları...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 20 Eylül 2018, 14:18
20 Eylül Hadi ipucu sorusu... 1992’de Barcelona Olimpiyatlarına katılan Amerikan basketbol takımına ne ad verildi?

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana sosyal medyayı kasıp kavuran Hadi yarışmasının ipucu soruları da gündem olmaya devam ediyor. 20 Eylül'de gündüz sorusu olarak Franz Kafka'nın Dönüşüm romanındaki Gregor Samsa'nın ne olduğunu soran yarışma akşamki soruyu spor dalından seçti. Hadi 20 Eylül ipucu sorusu olarak, "1992'de Barcelona Olimpiyatlarına katılan Amerikan basketbol takımına ne ad verildi?"​ sorusunu sordu.



1992'DE BARCELONA OLİMPİYATLARINA KATILAN AMERİKAN BASKETBOL TAKIMINA NE AD VERİLDİ?
Hadi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Spor yapmak olsun, izlemek olsun vazgeçemediğimiz şeyler arasındadır. Peki basketbol ilginizi çekiyor mu? Biraz geriye gidersek 1992'de Barcelona Olimpiyatlarına katılan Amerikan basketbol takımına ne ad verildiğini duymuş muydunuz?" ifadelerine yer verdi.

Hadi 20 Eylül ipucu sorusunun cevabı ise; Dream team