23 Eylül Hadi ipucu sorusu... Hadi ipucu Fizy uygulamasında!

Turkcell'in çıkarmış olduğu Hadi yarışması yayınlandığı günden bu yana internet alemini kasıp kavuruyor. Yayınladığı ipuçlarıyla sık sık gündeme gelen yarışmanın yeni ipucu sorusu ise oldukça farklı. Binlerce oyun sever 23 Eylül Hadi ipucu sorusunun cevabını araştırırken Hadi, ipucu sorusunu Fizy uygulamasında yayınladığını açıkladı. İşte 23 Eylül Hadi ipucu sorusuna dair detaylar...

Giriş Tarihi 23 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 23 Eylül 2018, 15:07
23 Eylül Hadi ipucu sorusu... Hadi ipucu Fizy uygulamasında!

İÇİNDEKİLER

Hadi ipucu 23 Eylül sorusunun cevabı araştırılıyor. Hadi ipucu Fizy uygulamasında yayınlandı. Hadi Bilgi Yarışması büyük bir heyecanla takip ediliyor. Yarışmada her yarışma için yeni bir ipucu yayınlanıyor. 23 Eylül'da 20.30'da yapılacak olan yarışmanın ödülü Fizy tarafından veriliyor. Turkcell tarafından oluşturulan Fizy, milyonlarca müzik ve videoyu bünyesinde bulunduran uygulamalardan biridir. İnternetten yemeyen müzik uygulaması olarak tanıtılan Fizy, müziklerin ister online isterseniz de indirerek dinlenebilmesine olanak sağlayan bir platformdur. Bütçeye yönelik yapmış olduğu premium paketleri içeren uygulama, bu sayede müziğe her yerden ulaşmayı biraz daha iyi bir hale getiriyor. Fizy nasıl iptal edilir? Eğer uygulamadan pek memnun kalmadıysanız, iptal ederek premium paketin devam etmesinin önüne geçebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey kullandığınız paketin adına göre bir iptal mesajı göndermektir. Eğer video müzik paketini kullanıyorsanız IPTAL VIDEOMUZIK yazarak 2200'a kısa mesaj göndermelisiniz. Kullandığınız paket premium paketse IPTAL FIZYPREMIUM yazarak 2200'a kısa mesaj göndermeniz gerekir.

Hadi ipucu sorusu 23 Eylül'de de araştırılıyor. Hadi ipucu sorusunun cevabı nedir? Hadi Bilgi Yarışması büyük bir heyecanla takip ediliyor. Yarışmada her yarışma için yeni bir ipucu yayınlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda AppStore'larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. 23 Eylül'da 20.30'da yapılacak olan yarışmanın ödülü Fizy tarafından veriliyor. Uygulamayı indirip ipucunu öğrenebilirsiniz. İnternetten yemeyen müzik uygulaması olarak tanıtılan Fizy, müziklerin ister online istersenizde indirerek dinlenebilmesine olanak sağlayan bir platformdur. Bütçeye yönelik yapmış olduğu premium paketleri içeren uygulama, bu sayede müziğe her yerden ulaşmayı biraz daha iyi bir hale getiriyor.

HADİ 23 EYLÜL İPUCU NEDİR?
Hadi 23 Eylül ipucu Fizy uygulaması üzerinden yayınlandı.Fizy'de şu an için 33 şarkıdan oluşan bir Hadi albümünün mevcut olduğu söyleniyor. Hadi'nin bu akşamki konuğu Ece Seçkin olacak.Uygulamayı indirip şarkılara bakabilirsiniz.

FİZY NEDİR?

Turkcell tarafından oluşturulan Fizy, milyonlarca müzik ve videoyu bünyesinde bulunduran uygulamalardan biridir. İnternetten yemeyen müzik uygulaması olarak tanıtılan Fizy, müziklerin ister online istersenizde indirerek dinlenebilmesine olanak sağlayan bir platformdur. Bütçeye yönelik yapmış olduğu premium paketleri içeren uygulama, bu sayede müziğe her yerden ulaşmayı biraz daha iyi bir hale getiriyor.

Nasıl Abone Olunur?

Fizy'i sınırsız bir şekilde kullanabilmek için premium paketlerden birini satın almanız gerekir. İlk 1 ay ücretsiz şekilde premium paket sahibi olabilirsiniz. 1 aylık sürenin sonunda istediğiniz paketi seçerek üyeliğe kaldığınız yerden devam edersiniz. Fizy'nin sunmuş olduğu iki paket bulunur.

Bunlardan ilki aylık 13,99 olarak sunulan premium pakettir.Sınırsız şekilde müzik dinlemeye hak veren bu paket, aynı zamanda internetinde harcanmasının önüne geçer. Bunun yanında paketin diğer özelliğide dinledikçe kazan özelliğinin olmasıdır. Yani uzun süreli olarak şarkı dinlemenizin sonunda ekstra internet, dakika ve SMS kazanabilirsiniz.

Diğer paket ise aylık 9,99 olarak sunulan video müzik paketidir. Bu paketin amacı ise her yerden video kliplere ve şarkılara ulaşabilmektir. Bu paketinde internet olmadan müzik keyfine devam edebilme imkanı verdiğini belirtmek gerekir.

Fizy Nasıl İptal Edilir?

Eğer uygulamadan pek memnun kalmadıysanız, iptal ederek premium paketin devam etmesinin önüne geçebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey kullandığınız paketin adına göre bir iptal mesajı göndermektir. Eğer video müzik paketini kullanıyorsanız IPTAL VIDEOMUZIK yazarak 2200'a kısa mesaj göndermelisiniz. Kullandığınız paket premium paketse IPTAL FIZYPREMIUM yazarak 2200'a kısa mesaj göndermeniz gerekir.

Hadi Nedir?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore'larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; "cepteki televizyon" teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

O zaman Hadi.