Ateşli felaket

Dünyaca ünlü Nusret’in Etiler şubesinde korku dolu anlar yaşandı. Barmenin ateşli şovu sırasında alevler etrafa sıçradı. 4 turist ve 2 çalışan yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2018 Güncelleme 29 Eylül 2018, 01:52
Ateşli felaket

İÇİNDEKİLER

"Tuzlama" hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe'nin et lokantası alev aldı! Korkunç olay, önceki akşam Nusret'in, İstanbul Etiler şubesinde yaşandı. Bar sorumlusu Serdal C. ve Mehmet Yasin Ü., alev şova başladı. Alevler bir anda yayıldı. Bu sırada bir çalışan alevleri söndürmeye çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Alevler bar kısmında eşi ile birlikte bulunan Çek Cumhuriyeti vatandaşı kadın turist Krisryna Tresnakova'nın kıyafetine sıçradı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan kadın, hastaneye kaldırıldı. Olayda Tresnakova'nın Hong Kong merkezli bir şirkette CEO olan eşi Viktor Hajıcek, eşiyle birlikte balayı için İstanbul'da olan İngiliz bankacı Alexandros Severıs ve Umman vatandaşı Mohammed Khamıs Salim çeşitli yerlerinden yandı. Hastanede tedavi olduktan sonra taburcu edilen 3 turist, restoran sahibi ve çalışanlarından şikayetçi olduklarını açıkladı. Alev şovu yapmak isterken faciaya neden olan Serdal C. ve Mehmet Yasin Ü. da yaralandı. İkilinin şüpheli olarak ifadeleri alındı.





Restoranın bar bölümünde çıkan yangın, müşterileri sardı. 1'i kadın 4 turist feci şekilde yaralandı. Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan kadın turistin durumunun ağır olduğu açıklandı.



Nusret Gökçe, olayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.