İŞKUR ilanıyla Bakanlık personeli olma fırsatı! İŞKUR Kültür Bakanlığı ilanına nasıl başvurulur?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden her gün binlerce kişi iş buluyor. İŞKUR aracılığı ile verilen ilanlara başvuran vatandaşlar, gelecek olumlu haberi merakla beklemeye başlıyor. Son olarak Kültür Bakanlığı sadece okur yazar olma şartıyla İŞKUR üzerinden personel alım ilanı açtı. Peki ama her gün binlerce kişinin iş bulduğu İŞKUR'da nasıl iş başvurusu yapılır? İŞKUR'da iş nasıl aranır? İŞKUR'dan iş bulunur mu?

Giriş Tarihi 01 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 01 Ekim 2018, 08:44
İŞKUR ilanıyla Bakanlık personeli olma fırsatı! İŞKUR Kültür Bakanlığı ilanına nasıl başvurulur?

İÇİNDEKİLER

İş arayan vatandaşların en sık göz attığı yerlerden biri de İŞKUR ilanları. İŞKUR'da her gün yüzlerce yeni iş ilanı yayınlanırken, binlerce kişi de İŞKUR aracılığı ile iş sahibi oluyor. İŞKUR'da son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı en az okur yazar olma şartı ile 100 kişilik bir alım ilanı açtı. Peki ama İŞKUR'a nasıl başvurulur? İŞKUR üzerinden iş nasıl bulunur? İşte İŞKUR ilanları ve İŞKUR'a başvuru hakkında detaylar...

Söz konusu Bakanlık İŞKUR üzerinden yeni ilanlar yayımladı ve personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bakanlık tarafından yayımlanan ilanda adayların en az tecrübesiz ve okur yazar olması gerektiği ifade edilirken kadrolara göre talep edilen eğitim seviyelerinden mezun olunması gerektiği belirtildi.

PEKİ HANGİ BİRİMLERE ALIM YAPILIYOR?
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanlarda 100 personel alımı yapılacağı belirtildi.

Bu kapsamda adayların alınacağı ilgili birimler ise şu şekilde belirtildi;
"Gümüşhane müzesi müdürlüğü, Hasakeyf Kazısı müdürlüğü, Diyarbakır müze müdürlüğü ve ambar kazısı başkanlığı, Metropolis kazı başkanlığı, Beçin kazı başkanlığı, Bozukkale sualtı kazısı başkanlığı" olarak açıklandı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?
Kazı işçisi, restoratör, işçi, mimar, arkeolog, sanat tarihçisi, beden işçisi kadrolarına yapılacak olan alımların kadrolara göre farklılık göstermesi nedeniyle alt kısımda vereceğimiz bağlantı adresleri üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.