Hadi ipucu sorusu: Üstü keten tabanı ipten örme Katalan ayakkabılarının adı nedir? 10 Ekim Çarşamba

Hadi ipucu sorusu belli oldu. Üstü keten tabanı ipten örme ayakkabı modeli Hadi ipucu sorusu olarak yer aldı. Canlı bilgi yarışması olan Hadi'nin saat 12.30'da yapılacak yarışması için yayınlanan ipucu sorusunun cevabı nedir? Üstü keten tabanı ipten örme Katalan ayakkabılarına ne ad verilir? İşte 10 Ekim Çarşamba Hadi ipucu sorusunun yanıtı...

Giriş Tarihi 10 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 10 Ekim 2018, 10:22
Hadi ipucu sorusu: Üstü keten tabanı ipten örme Katalan ayakkabılarının adı nedir? 10 Ekim Çarşamba

İÇİNDEKİLER

Hadi ipucu sorusunda bugün; üstü keten tabanı ipten örme ayakkabı modeli yer alıyor. Her gün 20.30'da gerçekleştirilen sadece pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri günde iki kere 12.30 ve 20.30'da yapılan Hadi yarışmasının bugünkü 12.30'daki oyunu için geri sayım başladı. Yarışmanın takipçileri için ipucu sorusu yayınlandı.

Hadi ekibi tarafından yapılan paylaşımda, "Son dönemlerde ayakkabı çeşitleri arttığından farklı farklı ayakkabı isimleri duymaya başladık. Peki üstü keten, tabanı ipten örme olan son yılların popüler Katalan ayakkabılarına ne ad verildiğini biliyor muyuz?" denildi. İşte 10 Ekim Hadi ipucu sorusunun yanıtı...

HADİ İPUCU SORUSU (10 EKİM)

Soru: Üstü keten tabanı ipten örme Katalan ayakkabılarının adı nedir?

Cevap: Espadril

HADİ NEDİR?

Hadi Türkiye'nin ilk canlı bilgi yarışması uygulamasıdır. Her gün canlı yayında katılımcılar sorulan sorulara doğru cevap vererek, o yarışma için belirlenen ödül havuzundaki parayı eşit olarak bölüşürler. Puan veya başka bir şey değil gerçek para kazanılır.

PARA NASIL ÇEKİLİR?

Kazanılan para 20 TL'yi geçtiğinde hesaptaki para çekilebiliyor. Uygulamanın anasayfasında bulunan bakiyeye tıklamanız gerekmektedir. Bakiyeye tıkladığınızda iban numaranızı girmeniz gereen sayfaya yönkendiriliyorsunuz. 20 TL ve üzeri tutarlarda iban numaranızı girdiğinizde hesabınıza paranız yollanıyor.