Müge Anlı'da bugün şok gelişme! (17 Ekim) Kayıp Murat Tekin'in erkek sevgilisi olduğu ortaya çıktı!

Müge Anlı canlı yayında şok gelişme yaşandı. 53 gündür haber alınamayan temizlik görevlisi Murat Tekin'in erkek sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Aydın’ın Efeler ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan 3 çocuk babası Murat Tekin, en son 22 Ağustos günü evine 2 bin lira bırakıp gitti. Eşi Sakine Tekin Murat Tekinden haber alamayınca Müge Anlı'ya başvurdu. Hesap hareketleri bile incelenen Murat Tekin için Sakine Hanım: ''Evi terk edip gidecek bir adam değil, bir işe karıştırıldı'' ifadelerini kullanırken, bugün Müge Anlı canlı yayında eşinin birkaç arkadaşından duyduğu şok eden sözleri anlattı. Murat Tekin'in eşi Sakine Tekin: ''Murat'ın farklı cinsel eğilimleri varmış'' sözleriyle Müge Anlı ve izleyiciyi şok etti. Bu açıklama üzerine Murat Tekin'in erkek sevgilisi Engin Elekçi ortaya çıktı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte 17 Ekim Müge Anlı canlı yayında yaşananlar...

Giriş Tarihi 17 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 17 Ekim 2018, 14:42
Müge Anlı’da bugün şok gelişme! 17 Ekim Kayıp Murat Tekin’in erkek sevgilisi olduğu ortaya çıktı!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında bugün herkesi hayrete düşüren bir gelişme yaşandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi temizlik personellerinden Murat Tekin'den 22 Ağustos'tan bu yana haber alınamıyordu. Atatürk Kent Meydanı çevresinde temizlik işçisi olarak çalışan ve bundan 53 gün önce evine yemek yemeye gidiyorum diyerek iş yerinden ayrılan ancak o gün bugündür kendisinden haber alınmayan Murat Tekin hakkında şok edenler gerçekler ortaya çıktı. Eşi Murat Tekin'in kayboluşundan bugüne kadar olan süreci sunucu Anlı ve ekibine tek tek anlatan Sakine Tekin, eşinin evini terk edip gidecek birisi olmadığını ve bazı kirli oyunların içine çekilmiş olabileceğini söylemişti. ancak 17 Ekim Müge Anlı canlı yayında söylediklerine kendi bile inanamadı. Sakine Tekin, arkadaşlarından kocası Murat Tekin'in farklı cinsel eğilimleri olduğunu öğrendiğini belirtti. Murat ekin'in sosyal medya hesabından da Engin Elekçi adlı bir kişiyle konuşmalarını bulduğunu anlattı. Bu bilgiler üzerine Murat Tekin'in erkek sevgilisi Engin Elekçi Müge Anlı canlı yayına katılarak her şeyi anlattı. İşte Müge Anlı'da bugün yaşananlar...

SAKİNE TEKİN: "MURAT'IN FARKLI CİNSEL EĞİLİMLERİ VAR"

Programın ilerleyen zamanlarında ise Murat Tekin'in farklı cinsel eğilimleri olduğu ortaya çıktı. Murat'ın eşi Sakine hanım, "Kocamın farklı eğilimleri varmış. Ben gözümle görmedim ama bir kaç arkadaşından duydum. Daha sonra kızım, eşimin sosyal medya hesabından Engin Elekçi diye biriyle mesajlarını buldu." dedi. Sakine hanım sözlerine şöyle devam etti;

MÜGE ANLI MURAT TEKİN

"Ailece gidip geldiğimiz eşimin arkadaşı Ergünler vardı. Bu iddiaları Ergün anlatmıştı bana. Murat ise bana Ergün'ün söylediklerini yalanlamıştı. Bir ara eşimle Ergün Kuşadası'na gittiler. O zaman araları bozulmuş. Ondan sonra ben Ergün'ün eşiyle görüşüyordum ama onlar birbiriyle görüşmüyorlardı."

Ardından canlı yayına bağlanan Ergün bey ise "Arkadaşımın özel hayatını herkes biliyordu. Benden öğrenmediler. Abileri de Murat'ın ne işler karıştırdığını biliyor." dedi.

SAKİNE TEKİN: "KOCAMI BİR İŞE KARIŞTIRDILAR" DEMİŞTİ

İşçi Tekin'in eşi Sakine Tekin, "Benim kocamı bir işe karıştırdılar yoksa bizi bırakıp gitmezdi. Belediyede beraber çalıştığı arkadaşları bir şey biliyorsa lütfen bize anlatsınlar. Polisler de biz araştırıp bilgi vereceğiz dediler ama daha sonra hiçbir geri dönüş yapmadılar" diyerek hem üzüntüsünü belirtti hem de eşinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi.

''SAKİNE HANIM HER ŞEYİ BİLİYOR!''

Daha sonra telefonla yayına bağlayan ve Murat'ın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Murat'ın eşi Sakine Hanım'ın her şeyi bildiğini ileri sürdü. "Sakine Hanım'ın ismini biz Muazzez olarak biliyorduk." diyen Murat'ın arkadaşı sözlerine şöyle devam etti;

"Murat evini terk edecek birisi değildi. Ben ağzımı açarsam ortalık çok karışacak. Rasim abi Sakine hanımın ne olduğunu çok iyi biliyor. Murat'ın kaybolmasının nedeni Sakine'yle alakalı bir durum. Murat, ablası öldükten sonra bunalıma girdi. Siz Ergün'ün eşini de Sakine Hanımla annesini de iyi araştırın."

Murat Tekin'in kaçırılması olayının sır perdesi hala aralanamamışken Müge Anlı, bugünkü programda Tekin'in erkek sevgilisi Engin Elekçi'yi yayına çıkardı. Konuşma engeli olan Elekçi, annesi vasıtasıyla soruları yanıtladı. Uzun zamandır Murat'ı görmediğini belirten Elekçi, canlı yayında şunları dile getirdi;

"Murat'ı en son 9 ay önce çarşıda bir parkta içerken gördüm. Kusuyordu. Ben de başına su döktüm. Murat o sırada beni sevdiğini söyledi."

Engin Elekçi'nin bu iddiaları karşısında Sakine Hanım, eşinin asla dışarıda içki içmediğini arada sırada evde içtiğini söyledi.

MURAT TEKİN EVDEN AYRILIRKEN 2 BİN LİRA BIRAKTI

Kayıplara karışarak bütün ailesini üzen 3 çocuk babası Murat Tekin, kaybolduğu gün evine gelip 2 bin lira para bıraktı. Kimliğini alıp siyah ağır bir çantayla kayıplara karışan Tekin'in o gün bugündür kendisine ulaşılamadı ve aile fertlerinden hiçbiriyle irtibata geçmedi. Ayrıca temizlik işçisi Tekin'in, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hesabına yatırılan son maaşını da çekmediği banka kayıtlarından ulaşıldı.

TELEFON SİNYALİ EN SON 25 AĞUSTOS'TA ALINDI

14.00-24.00 vardiyasında çalışan ve kaybolduktan sonra iş yeriyle de bağlantısını koparan Tekin'in en son 25 Ağustos'ta Efeler Sevgi Yolu'nda 17 saniyelik bir görüşme yaptığı ve daha sonra telefonundan sinyal alınamadığı ortaya çıktı.