Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. yeni bölüm fragmanı: Ateş Tipi'yi öldürüyor mu? EDHO son bölüm full izle...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı dün akşam saatlerinde yayınlandı. EDHO yeni bölümde Çakırbeyliler yine zor durumda! Atv'nin Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm yeni fragmanda Tipi, Davut'un Ateş'i öldürdüğünü fark ediyor mu? EDHO yeni bölüm fragmanda Ateş'in bıçakladığı kişi Tipi mi? Hızır Ali'nin hayatı tehlikede mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. yeni bölüm fragmanı, EDHO son bölüm full izle...

Giriş Tarihi 22 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2018, 11:26
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. yeni bölüm fragmanı: Ateş Tipi’yi öldürüyor mu? EDHO son bölüm full izle...

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. yeni bölümde Davut'un katili ortaya mı çıkıyor? EDHO yeni bölüm Salı akşamı Atv ekranlarında izleyiciye soluksuz anlar yaşatacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm yeni fragmanda Hızır Ali zor anlar yaşıyor. EDHO yeni bölümde Hızır Ali'nin hayatı tehlikede. Çakırbeyli ailesinin başı dertten kurtulmuyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanından yeni bölümde olacaklar hakkında ipuçları... EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 112. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 112. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? EDHO YENİ BÖLÜM İPUÇLARI...

"Her şey ihanetten daha iyidir!"

Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır.


Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyliyi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır.
Her geçen gün yaptıklarıyla O'nu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE

Çakırbeyliler, Muzi'nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne atmıştır. Bir yerlerde kendisini beklediğini düşündüğü Özlem'e kavuşması an meselesidir. Çektiği acılar yaşından büyük olan Hızır'ın ise aileden birini daha kaybedecek gücü yoktur.

Bir yandan çok güçlü düşmanlarla savaşırken diğer yandan içlerinden birinin hain olduğu düşüncesi onu çok yıpratmıştır. Bu süreçte kimseye soluk aldırmadan başladığı işi bitirmeye çalışan Muzi de hırsıyla Ateş'in hayatını tehlikeye atmaktadır. Gelinen son noktada, hain ile ilgili büyük sırrın ortaya çıkmaması için tek bir yol vardır; Davut'un ölümü...

Ateş'in vakit kaybetmeden yaptığı plan, başına geleceklerden habersiz bir caniyi evine kadar davet eden Davut'un sonunu hızlandırır. Öngörüleri sayesinde olacakları tahmin eden Ünal Kaplan dahi bu büyük kaybın önüne geçemeyecektir.