Müge Anlı son dakika gelişmesi! 22 Ekim Müge Anlı'da Yasemin Oruçoğlu sır perdesi aralandı!

Müge Anlı'da sıcak gelişme yaşandı. Atv'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 22 Ekim Pazartesi günü çarpıcı iddialar yaşandı. 47 gündür kayıp olan Yasemin Oruçoğlu nerede? Geçtiğimiz günlerde kan donduran gelişmeler yaşanan Yasemin Oruçoğlu olayında Müge Anlı'da bugün şok eden itiraflar yaşandı. Müge Anlı canlı yayında bugün neler yaşandı? 22 Ekim Müge Anlı sıcak gelişmeler...

Giriş Tarihi 22 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2018, 15:36
Müge Anlı son dakika gelişmesi! 22 Ekim Müge Anlı’da Yasemin Oruçoğlu sır perdesi aralandı!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında bugün çarpıcı gelişmeler yaşandı. Atv'nin sevilen programı ve Türkiye'nin güvendiği Müge Anlı'da 22 Ekim günü neler yaşandı? 47 gündür kayıp gayrimenkul zengini Yasemin Oruçoğlu hakkında olayın seyrini değiştiren gelişmeler yaşandı.Bir görgü tanığının ifadesiyle taşlar bir nebze daha olsun yerine oturdu. Peki, Yasemin Oruçoğlu nerede? İşte 22 Ekim Müge Anlı canlı yayında yaşananlar...

22 EKİM MÜGE ANLI SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Müge Anlı'da bugün tam 47 gündür kendisinden haber alınamayan gayrimenkul zengini Yasemin Oruçoğlu hakkında önemli bilgiler ortaya çıktı. Yasemin Oruçoğlu'nun ilk eşinin akrabasının verdiği ifadeler olaya ışık tutuyor. Görgü tanığı kişinin kız kardeşi Müge Anlı'yı izlerken beyaz minibüsten bahsedildiğini duyuyor ve abisine: ''Sen de veriyordun minibüsünü Yüksel'e, Müge Anlı'yı ara ve bu durumu anlat onlara'' demesi üzerine ilk eş Yüksel Bey'in akrabası programı arıyor.

''YÜKSEL 6 EYLÜL'DE YASEMİN'LE BULUŞTU''

Müge Anlı'da Yasemin Oruçoğlu'nun telefon sinyali en son 6 Eylül'de alındığı tespit edilmişti. 6 Eylül günü Yasemin Oruçoğlu eski eşi Yüksel Bey ile görüştüğünü iddia eden görgü tanığı, Yüksel Bey'in görüşmeye giderken kendisinin beyaz minibüsünü aldığını iddia etti. Bunun üzerine beyaz minibüs incelemeye alındı ve kamera kayıtlarından Yasemin Hanım'ın kaybolduğu 6 Eylül günü ilk eşi Yüksel Bey'le o beyaz minibüste yan yana görüntülerine ulaşıldı. Ancak görgü tanığı kişi Müge Anlı'ya anlattıklarından daha fazlasını polise anlattı.

GÖRGÜ TANIĞI İFADE DEĞİŞTİRDİ!

Müge Anlı'ya o günü anlatırken kendisinin Yasemin Oruçoğlunu görmediğini söyleyen görgü tanığı, polise olanları daha farklı anlattı. ''Çağlayandaydık , Yüksel ben de seninle oraya doğru geleyim Yasemin'le buluşacağım dedi. Araca bindik. Aracı ben kullandım, Yüksel ayağı ağrıdığı için arkaya geçti. Ev yüzünden sık sık tartışma yaşanıyordu Yasemin ile Yüksel arasında. O gün de minibüste tartıştılar. Bu gün bu iş bitecek dediler ve Büyükçekmece'ye gideceklerini söylediler.'' diyen şahit akraba daha sonra işi olduğu için kendisinin Büyükçekmece'ye gidemeyeceğini söyleyip tekrar Çağlayan Adliyesi'nin yakınlarında bir yerde indiğini ifade etti.

YOL GÜZERGAHINDA BİR TERSLİK VAR!

Müge Anlı verilen ifadeler üzerine bir detaya dikkat çekti. Büyükçekmece'ye gitmek için E-5' ten devam etmeleri gerekirken Cendere yolu neden tercih edildi? Ters bir yoldan gitmeyi tercih etme sebepleri neydi? Müge Anlı'nın ısrarla Yüksel Bey'e telefon bağlantısında Yasemin Hanım'ı en son ne zaman gördüğünü sormasına ise Yüksel Bey 1 ya da 3 Eylül'de gördüğünü söylemişti.

YÜKSEL BEY NEREDE?

Yüksel Bey'den 6 Eylül'den sonra uzun süre haber alınamadı ve edinilen bilgiye göre memleketine gittiği öğrenildi.

OTOBÜSTE BULUNAN CESET YASEMİN ORUÇOĞLU'NA MI AİT?

Müge Anlı'da geçtiğimiz günlerde bulunan cesedi beyaz bir miinbüsün bıraktığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili minibüste yapılacak incelemeler ve Yüksel Bey'in açıklamalarıyla her şey netlik kazanacak. Yasemin Oruçoğlu'nun implantı ve saç rengi ile cesette implant ve aynı saç rengi çıkması cesedin Yasemin Hanım'a ait olduğunu düşündürürken konuyla ilgili net bir şey yarın çıkacak DNA sonucuna göre söylenecek.

YAYINDA AÇIKLIK KAZANIYOR!

Müge Anlı canlı yayında Yasemin Oruçoğlu'nun ilk eşi Yüksel Bey'in akrabasının sır perdesini aralaması üzerine Yasemin Hanım'ın arkadaşı Yüksel canlı yayına telefon bağlantısıyla katıldı. Yasemin Hanım'ın arkadaş bu olayın başından bu yana ilk eş Yüksel Bey'in suçlu olduğunu düşündüğünü, Yasemin'in Yüksel ile tek başına buluşmadığını dile getirdi. Aynı şeyleri daha önce Yasemin hanım'ın ikinci eşi de dile getirmişti...

KONUYLA İLGİLİ MÜGE ANLI CANLI YAYINDA NELER YAŞANMIŞTI?

İlk yapılan incelemeye göre kadın cesetten saç, göz ve ten rengi gibi herhangi bir bulgu belirlenemedi. Yasemin Oruçoğlu'nun telefonundan son sinyal 6 Eylül 12:17'de alınmıştı. 1 hafta sonra yine aynı yerde kimliği belirsiz kadın cesedi bulunmuştu. Müge Anlı canlı yayında otobüste bulunan cesedin fotoğraflarını gördüğünü ve cesedin belirlenemeyecek kadar kararmış olduğunu belirtti. Bunun üzerine olay yerinde bulunan ve konuyu inceleyen ekip arkadaşına ceset yanmış mı yoksa uzun süre orada otobüsün garajının arkasında kaldığı için mi kararmış sorusunu yöneltti.

CESEDİ BULAN KİŞİ ZAFER İSİMLİ BİR HURDACI

Kamu görevlilerine ve cesedi bulan kişiye göre ceset simsiyah ve bozulmaya yüz tutmuş durumdaydı. Söylenenlere göre çevreye ağır koku yükselince hurda otobüsün yan tarafında bulunan sürücü kursundaki vatandaşlar bile kokudan rahatsız olmuş ancak kokunun kaynağını bulamamışlardı. Ta ki hurdacı Zafer isimli kişinin kokuyu takip edip otobüsün arkasındaki cesedi buluncaya kadar...

BULUNAN CESET YAKILMIŞ MI?

Bulunan kadın cesedinin yanmış mı yoksa uzun sürede bagajda kalmasından kaynaklı bi kararma, bozulma mı olmuş henüz bilinmiyor. Ancak belli olan tek şey tanınmayacak kadar siyah bir ceset...

YASEMİN ORUÇOĞLU ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Hem eski eşi, hem yeni eşiyle yaşadığı sıkıntılar sonrası Yasemin Oruçoğlu öldü mü öldürüldü mü yoksa kaçtı mı bilinmiyor. Adli Tıp'ta kimliği belirsiz kişiler tarafından 13 Eylül tarihinde ölen bir kadın dikkat çekmiş.

16 EKİM'DE DE BİR KADIN CESEDİ BULUNMUŞTU!

Eyüp'te bir aracın içinde bulunan ceset kime ait? Adli Tıp kurumunda yaşananlar sır gibi saklanırken vefat eden kişinin Yasemin Oruçoğlu olmadığı düşünüldü. Siyah boyalı bir saç ölen kişi olmasına rağmen, Yasemin'in saçı kısa olduğu için buradan da bir şey çıkmadı.

takvim.com.tr