Müge Anlı'da bugün mucize yaşandı! 21 yıl önce evinin önünden çalınan Gürsel gerçek ailesine kavuştu

Müge Anlı'da 22 Ekim Pazartesi günü tam olarak bir mucize yaşandı. 2 buçuk yaşındayken evinin önünden kaçırılan çocuk ailesini öldü bilirken kendisi dışında 2 kardeşi daha olduğunu öğrendi. Bunun üzerine kardeşlerini aramaya başlayan Gürsel, ailesinin ölmediğini, hayatta olduğunu öğrendi. Babasına sosyal medya üzerinden ulaştı ve mesaj attı. Daha sonra bakın neler yaşandı. Müge Anlı'da bugün yaşanan bu olay tüm kayıpları olan kişiler için adeta umut ışığı oldu. İşte Müge Anlı canlı yayında izleyicilerin mutluluktan boğazının düğümlenmesine sebep olan o anlar...

Giriş Tarihi 22 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2018, 16:09
Müge Anlı’da bugün mucize yaşandı! 21 yıl önce evinin önünden çalınan Gürsel gerçek ailesine kavuştu

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında yılar önce evladını kaybeden bir annenin üzüntüsü yaşanmıştı. 27 Ekim 2010'da Müge Anlı'ya katılan anne, 2 buçuk yaşındaki evladının evinin önünde arkadaşlarıyla oynarken kaçırıldığını anlatmıştı. Tam 21 yıl sonra o çocuk ailesini yine Müge Anlı'da buldu. Peki 21 yıl sonra gerçek ailesine kavuşan Gürsel nasıl oldu da ailesini buldu? İşte 22 Ekim Müge Anlı canlı yayında yaşanan o anlar ve detaylar...

GÜRSEL GERÇEK AİLESİNİ ONU BÜYÜTEN KİŞİLER OLARAK BİLİYORDU

Müge Anlı'da bir mucizeye şahit olundu. 2 buçuk yaşında evinin önünden kaçırılan Gürsel, çevresindekilerin konuşmaları sonucu ona bakan ailesiyle konuştu ve gerçek ailesinin başka kişiler olduğunu ancak İzmir'de bir selde hayatlarını kaybettiğini öğrendi. Hayatta kalan yalnızca 2 kardeşi olduğunu öğrenen Gürsel, onları aramaya başlar ancak bu sırada kuzeniyle minibüsteyken hayatının gerçeğiyle karşılaşır.

AİLESİNİN YAŞADIĞINI SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİ

Müge Anlı canlı yayına yıllar önce oğlumu kaçırdılar diye gelen anne yıllar sonra oğluna Müge Anlı'da kavuştu. Gürsel 21 yıl sonra ilginç bir şekilde gerçekleri öğrendi. Kuzeni ile minibüste sosyal medyadan video izlerlerken kendi fotoğraflarını gören Gürsel ailesinin yaşadığını sosyal medyadan izlediği o videoyla öğrendi. Yer, zaman ve kişiler tutunca kardeşlerinin yanı sıra gerçek ailesini de aramaya başladı ve öz babasını sosyal medya üzerinden buldu.

BABASINA MESAJ ATTI!

Yıllar önce Müge Anlı programında annesinin kendisini aradığı videoyu izleyen Gürsel babasının sosyal medya hesabını buldu ve ona '' Size önemli bir şey söylemem lazım'' mesajını yazdı. İş için yurt dışında olan baba bu mesajı alınca yıllar önceki oğluyla ilgili bir şey olduğunu düşündü ve büyük buluşma Müge Anlı'da gerçekleşti.

YILLAR ÖNCE BÜYÜK HALİNİN ROBOT RESMİ YAPILMIŞTI

Müge Anlı canlı yayında yıllar önce oğlunun kaçırıldığını ve bulunması için yardım istediğini söyleyen anneye polis ekipleri, eğer oğlu yaşarsa yıllar sonraki halini gösteren robot resim yapmışlardı.

takvim.com.tr