Günlük burç yorumları – 20 Kasım 2018 Salı

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 20 Kasım Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 20 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 20 Kasım 2018, 09:39
Günlük burç yorumları – 20 Kasım 2018 Salı

İÇİNDEKİLER

Koç: Duygularınızın dalgalandığı bir gün. Güne olumlu gelişmelerle başlayacaksın. Hislerine çok derinden tercüman olan duygularda yaşıyorsun. Daha ne olsun! Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli zaman.

Boğa: Bugün tanıştığın kişilerle sağlam bir iletişim kurabilirsin. Fakat bu kişilerin pek de sana uygun olmadığını fark edebilirsin. Kendinizi dayanılmaz bir güce sahip gibi görüp insanları hafife alıyorsunuz. Kırıcı görünebilirsiniz.

İkizler: Borç verdiğin bir paranın sana geri dönmesi rahatlamana neden olacak. Program karışıklığı yaşayabilirsin. Gün içinde gelişen olaylar isteklerinizin arttırabilir. Duygularınızı denetleyin ve olayları zorlamayın.

Yengeç: Yapacağın her işin dönüşü olacak. Küçük hataların önemli sorunlar doğurabileceğini fark edeceksin. Güven sağlamak sadece konuşmakla olmaz. Mükemmeli aramanız doğal ancak eleştiri sınırlarını aşmayın.

Aslan: Hayatını sorgulayacağın bir gün. Herkesin hırsına yenik düştüğünü, yaşamın tadını kaçırdıklarını gözlemleyeceksin.Yeni gelen iş teklifleri sizin için çok önemli, iyi değerlerdirin. Aceleci davranıp yanlış karar vermeyin.

Başak: Toparlaman için güzel başlangıçlar var. Anlaşmazlık yaşadığın konularda başarı elde ediyorsun. Bazen insanları fazla sahiplenip sıkabiliyorsunuz. Bu arada şıpsevdi tavır sergiliyorsunuz.

Terazi: Kafana takılan sorunların çoğunluğuna bakacak olursak, iş yerindeki sorumluluklarınla ilgili olabilir. Aşırı stres yaparak sadece kendinizle savaşırsınız. Stresli ortamlarda bulunmamanızda fayda var.

Akrep: Sabah saatlerinden aksiliklerin peşine takıldığını düşünebilirsin. İletişim trafiğiniz çok hızlı olacak ve kararlarınızı bildirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Aşkı çok uzaklarda arıyor olabilir misin?

Yay: İş toplantıları beklediğin kadar stresli geçmeyebilir. Gökyüzü, köklü adımlar atman için sana sürprizler hazırlayacak. İletişim trafiğiniz çok hızlı olacak ve kararlarınızı bildirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız.

Oğlak: Çalışmalarına hız kazandırmak için efor harcayacaksın. İş arayışındaysan, bilgilerini kontrol etmelisin. Pozitif dostlarınız arasında bulunmak sağlığınıza da fayda sağlayacak. İnsanların güvenini sarsmayın.

Kova: Gelecekten korktuğunu biliyorsun. Kaygılarından arın ve gücünü fark et! Çevrendekilerin yorumlarını kafana takma. Etkileyici bir biçimde isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Alacağınız haberlerle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık: Kendi işini kurmayı düşünüyorsan, araştırma yapabilirsin. Sevgilinin tavırlarından rahatsızlık duyacaksın. Yapmak istediğiniz halde bir türlü gelişmeyen işler ile ilgili yeni gelişmeler meydana gelecek ve moraliniz yükselecek.