Avlu 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

Avlu dizisi dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Avlu’nun 29. bölümüne neler yaşandı? Gerilim ve heyecan dolu olan Avlu dizisinde Deniz, köstebeğin kim olduğunu öğrenebildi mi?

Giriş Tarihi 08 Şubat 2019, 09:59 Güncelleme 08 Şubat 2019, 09:59
Avlu 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı?

İÇİNDEKİLER

Avlu dizisinin son bölümü heyecanla izlenirken yine izleyiciler ekran başından ayrılamadı. Azra'nın sahneleri izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. Köstebeğin kim olduğunun ortaya çıkıp çıkmadığı da merak konusu oldu.

Son bölümün hemen ardından Avlu 30. yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki yeni tanıtım yayınlandı mı, gelecek hafta dizide neler yaşanacak?

AVLU 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?



Henüz yayınlanmayan Avlu 30. yeni fragmanı yayınlandığında haberimizde yer alacaktır. İşte Avlu dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar…

AVLU 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, içlerindeki köstebeğin kim olduğunu hala öğrenememiştir ve bu yüzden sürekli diken üstünde hissetmektedir. Bu esnada yeni gelen bir mahkum da Deniz'i şoke etmiştir. Azra'nın özgürlüğünün üstüne geçmişinden karanlık bir gölge düşer.

Üstelik peşindeki tek engel bu da değildir. Zerrin, eline yeni geçen dosyalara baktıktan sonra Azra'ya bir sürpriz hazırlamaya koyulur.