Hadi ipucu sorusu 16 Şubat: Büyük kedilerin en büyüğü hangisi?

16 Şubat Hadi ipucu sorusu için hayli ulaşmanız gereken bir yol seçildi. İpucuna ulaşmanız için, eldeki ipuçlarını takip etmeniz gerekecek. 16 Şubat Hadi ipucu 20.30 sorusu belli oldu. Canlı bilgi yarışması Hadi oyuncuları ''Büyük kedilerin en büyüğü hangisi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 16 Şubat 2019, 14:11 Güncelleme 16 Şubat 2019, 14:12
Hadi ipucu sorusu 16 Şubat: Büyük kedilerin en büyüğü hangisi?

İÇİNDEKİLER

Hadi'nin 20.30'da başlayacak yarışması için ipucu sorusu yayınlandı. Dün akşam Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden biri olan Alex de Souza'nın sorulduğu Hadi'de yarışmacılar soruya ve yanıtına ulaşmak için biraz yol katetmeleri gerekecek. Hadi Instagram hesanından yapılan paylaşımda 'Hadi bu akşam TV+ Belgesel Gecesi'yle 20:30'da! Ödül TV+ katkılarıyla 20.000 TL. Bu akşam belgesel gecesine hazır mısın hadici? İpucumuz da belgesellerden geliyor. İpucu için hemen TV+ instagram hesabına git ve ipucunu not etmeyi sakın unutma. Yarışmada herkesten bir farkın olsun' dendi.

HADİ İPUCU SORUSU (16 ŞUBAT 2019, 20.30)

TV Plus üzerinden yarışmacılara şu soru yöneltildi "Hadiciler toplanın, bu akşamki TV+ Belgesel Gecesi için ipucu geliyor! Hem güzelliklerine hem güçlerine hayran olduğumuz büyük kedilerin en büyüğü hangisi?"

HADİ İPUCU CEVABI

Ardından National Geographic Türkiye sayfasına yönlendirilen yarışmacılar, sorunun yanıtına ulaşabildi.

Hadi ipucu sorunun cevabı: Sibirya kaplanı

Kedigiller familyasında yaklaşık 40 tür vardır. Familyanın en büyük üyesi ise, kaplan türünde bulunur: Sibirya kaplanı. Sibirya kaplanı, Rusya'nın doğusunda ve Çin'de yaşar. Bu türün en iri erkeklerinin uzunluğu 3 metreyi bulur, ağırlıkları ise yaklaşık 300 kilodur.