Hava durumu: Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı! İşte 5 günlük hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar ve Kütahya çevreleri ile Isparta'nın doğu, Burdur'un güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2019, 20:51 Güncelleme 19 Nisan 2019, 10:13
Hava durumu: Meteoroloji’den kar ve yağmur uyarısı! İşte 5 günlük hava durumu...

İÇİNDEKİLER


Nisan ayının ortalarına gelmemize rağmen hala sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmemesi yüzünden vatandaşların da hava durumu ile ilgili araştırmaları devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar ve Kütahya çevreleri ile Isparta'nın doğu, Burdur'un güney kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.



5 GÜNLÜK HAVA RAPORU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre işte Türkiye'de 5 günlük hava raporu....



19 NİSAN 2019 CUMA



20 NİSAN 2019 CUMARTESİ



21 NİSAN 2019 PAZAR



22 NİSAN 2019 PAZARTESİ


23 NİSAN 2019 SALI