Balık yay gibi gerildi! 2019'da Balık burcu oldukça strese girdi | 2020 burç yorumları

2019’da yıl boyunca yakınlarının büyük sağlık problemleri ile boğuşan Balık’lar, oldukça strese girdi. Yay burcundakiler, iyi iş imkanları elde etti. İşte Astrolog Sündüz Taş'ın kaleminden 2020 burç yorumları...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2019 Güncelleme 15 Kasım 2019, 05:37
Balık yay gibi gerildi! 2019’da Balık burcu oldukça strese girdi | 2020 burç yorumları

İÇİNDEKİLER



YAY BURCU (23 Kasım-21 Aralık)

Bu yılın en şanslı burçlarından biriydiniz siz sevgili Yay burçları ve yükselen yaylar. İş imkanları, yeni ortaklıklar, yurt dışı ile bağlantılı ticari iş imkanları yakaladınız. Hayata pozitif bakış açınız sayesinde olayları hızlı bir şekilde kavrayıp çözümleyebildiniz. Daha konforlu bir yaşam için fazla mesai harcadınız. Yemeiçme, sabah erken uyanma, gece yemek alışkanlığına son vermek, hafta sonu çalışmamak gibi yeni prensipler edindiniz. 2020'de sizi neler bekliyor?
24 KASIM'DA...


OĞLAK BURCU (22 Aralık-21 Ocak)
2019'da aşkta çok iniş çıkış yaşadınız. Aslında romantik bir yapınız olmasına rağmen soğuk ve mesafeli görüntünüz başınıza az çorap örmedi. Ama biraz inadı ve kontrolü bırakarak kısa seyahatlere çıkıp kendinizi yenilediniz. Mide hassasiyeti, diş, kemik ağrıları çokça gündeminize oturdu. Ancak şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, enerjinizin yükselmesini, para konusunda da bereketinizin artmasını destekledi. Gelecek yıl kazancınız artacak mı!
25 KASIM'DA...


KOVA BURCU (22 Ocak-19 Şubat)
Yönetici
gezegeniniz Uranüs bir hayli sizi zorladı. Ama daha duygusal ve dingin bir yaşamı tercih ettiniz. Deniz aşırı ve farklı kültürleri olan yerlerde kendinizi yenilenmiş hissettiniz. Buralarda tanıştığınız yeni kişiler de kendinizi iyi hissetmenizi sağladı. Ayak ve ellerinizdeki problemler sizi tedirgin etti. Kreatif bakışa sahip olan popüler kişilerle bir arada kendinizi motive ettiniz. Önümüzdeki yıl sizin için nasıl geçecek?
26 KASIM'DA...


BALIK BURCU (20 Şubat-20 Mart)
Neptün yüz yılda bir kalbinizden geçiyor. Aşk ve para konusunda şans tüm sene sizinleydi. Merkür retrosu, problemli ilişkilerinizi gözden geçirmenizi geleceğe karşı bakış açınızı değiştirdi. Fakat, yakın ailenizdeki kişilerin sağlık problemi sizi bir hayli strese soktu. Stresi atmak için doğa ile iç içe olmaya gayret gösterdiniz. Deniz esintisini içinize çekmeyi denediniz. Bu bile sizi kendinize getiremedi. Bakalım 2020 size ne getirecek!
27 KASIM'DA...


ASTROLOG SÜNDÜZ TAŞ'IN KALEMİNDEN - 2020 BURÇ YORUMLARI

YARIN: 2020'DE KOÇ BURCU'NU BEKLEYEN SÜRPRİZLER