İstanbul Bağcılar'da intihara teşebbüs eden vatandaşa polisten özel operasyon!

Son dakika haberine göre İstanbul Bağcılar’da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 54 yaşındaki bir şahıs kendisini oday kilitleyerek intihara teşebbüs etti. Olay yerine gelen polis otosunun da camını saksı ile kıran şahıs kendisine zarar vermeden Özel Harekat ekiplerince hastaneye sevki sağlandı. Konu ile ilgili tahkikat devam ediyor. Sabah Gazetesi'nden Sema Alim Dalgıç'ın özel haberi.

Giriş Tarihi 03 Haziran 2020, 15:02 Güncelleme 03 Haziran 2020, 15:06
İstanbul Bağcılar’da intihara teşebbüs eden vatandaşa polisten özel operasyon!

İÇİNDEKİLER



İstanbul Emniyeti Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, dün saat 17.00 sıralarında Bağcılar İlçesi, Hürriyet Mahallesi, 114. Sokak üzerinde meydana gelen "İntihar Teşebbüsü" olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda yeni bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, bahse konu adreste bir şahsın ikametinin camından sokağa giyim malzemeleri ve çeşitli eşyalar attığı ve kendisine ilinde bulunan bıçak ve balta ile zarar vermeye çalıştığı bilgisi edinilmesi üzerine emniyet hareket geçti.



Ekiplerce olay yerine gidilirke isminin İlyas A. (54) olduğu öğrenilen şahıs, sokakta müdahale için gelen görevli ekip otosunun camına saksı atarak kırdı. Şahsın ailesi ile yapılan görüşmede psikolojik tedavi gördüğü ve kendini odaya kilitlediği öğrenildi.



Şahıs 6 saat boyunca polis ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Şahsın ikameti yakma ve intihar etme ihtimaline karşı itfaiye ekipleri çağırılarak branda gerildi. Gerekli güvenlik tedbirlerinin ardından ikna çabalarının fayda vermemesi üzerine olay yerine Özel Harekat Şube Müdürlüğü görevlileri çağrılırken şahsın kendisini kilitlediği odanın kapısı kırılarak şahsa zarar verilmeden muhafaza altına alındı.

Konu ile ilgili İlyas A. isimli şahsın hastaneye sevki sağlanırken konu ile ilgili tahkikat devam ediyor.