Eski eşini ve sevgilisini konuşmak için çağırıp kurşun yağdırmıştı! Sarıyer'deki cani yakalandı

İstanbul'da Sarıyer'de eski koca dehşeti yaşandı. Yaşar Ç. isimli şahıs boşandığı eski eşinin bir kişiyle ilişki yaşamaya başladığını öğrendikten sonra eski eşi ve sevgilisini konuşmak üzere çağırdığı yerde bacaklarından silahla vurdu. Daha sonra çiftin aracını gasp eden saldırgan koca yakalandı ve tutuklandı.

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2022, 09:59 Güncelleme 10 Ağustos 2022, 10:40
Eski eşini ve sevgilisini konuşmak için çağırıp kurşun yağdırmıştı! Sarıyer’deki cani yakalandı

İÇİNDEKİLER

Eski eşini ve eski eşinin sevgilisini yaralayıp araçlarını gasp ettikten sonra kaçan saldırgan Yaşar Ç. yakalandı.

Olay İstanbul Sarıyer'de yaşanmıştı. Kısa bir süre önce boşandığı eski eşi Seher A.'nın (30), Yaşar Ç. (42) ile ilişki yaşamaya başladığını öğrenen Taner A. (37), iddialara göre telefonla eski eşini aradı. İkili arasında tartışma çıktı. Taner A., eski eşi Seher A. ve erkek arkadaşı Yaşar Ç.'yi Sarıyer İlçesi Maden Mahallesi'ne çağırdı.

Aynı mahallede oturan Seher A, sevgilisi Yaşar Ç. ve arkadaşları Bedir Ç., Taner A. ile buluştu.

KONUŞMAK İÇİN ÇAĞIRIP KURŞUN YAĞDIRDI
Tartışma tekrar alevlendi ve kavgaya dönüştü. Taner A., belindeki ruhsatsız silahı çıkardı ve olay yerine Bedir Ç.'nin aracıyla gelen eski eşi Seher A. ile sevgilisi Yaşar Ç.'ye ateş etti. İkiliyi "Konuşmak için" diyerek buluşma noktasına çağıran Yaşar Ç.'nin olay yerine ikiliyi vurmayı planlayarak geldiği iddia edildi.

ARACINI DA GASP EDEREK KAÇMIŞTI
Seher A. ve kaçmaya çalışan Yaşar Ç.'yi bacaklarından vurarak yaralayan ve yaralanan Yaşar Ç.'yi darp eden Taner A, silahın kabzasıyla kafasına vurduğu Bedir Ç.'yi de darp etti. Sarıyer'de dehşet saçan eski eş, Bedir Ç.'nin aracını gasp ederek olay yerinden kaçtı. Seher A. ve Yaşar Ç., Seyrantepe İlçesi'ndeki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Darp edilen ve yaralanan Bedir Ç. de Sarıyer Çayır başı Hamidiye Etfal Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gasp ettiği arabayı Sarıyer İlçesi'ndeki Maden Mahallesi'ndeki bir caddenin üzerinde kapılarını açık şekilde terk eden ve kaçan saldırgan Taner A., Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri tarafından yakalandı ve tutuklandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN