Eski damadı tarafından vurulan kayınvalide Şerife Yıldız ve kızı Sümeyye Ergin gözyaşları içinde toprağa verildi!

Eski damatları Uğur Doğan tarafından tabancayla öldürülen kayınvalide Şerife Yıldız ile doktor kızı Sümeyye Ergin gözyaşları arasında toprağa verildi. Ankara’da imam olarak görev yapan Ali Yıldız, annesinin ve kızkardeşinin cenaze namazını kıldırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2023 Güncelleme 03 Mayıs 2023, 07:01
Eski damadı tarafından vurulan kayınvalide Şerife Yıldız ve kızı Sümeyye Ergin gözyaşları içinde toprağa verildi!

İÇİNDEKİLER

Olay önceki gün Adana'nın Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi'nde yaşandı. 5 ay önce eşinden boşanan Rahime Yıldız üç çocuğu ile birlikte annesi Şerife Yıldız'a yakın bir evde yaşamaya başladı. Uğur Doğan eski kayınvalidesinin evine doğru yola çıktı.

Doğan, kayınvalidesinin evine yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta çocuklarını araçtan indirdi. Şerife Yıldız'ın evine gelen eski damat bahçede ayrıldığı eşi Rahime Yıldız ile tartıştıktan sonra "Sana akıl verenleri öldüreceğim" dedikten sonra ruhsatsız tabancasını çıkartıp tetiğe bastı. Ardından intihar etti.



HAKKINIZI HELAL EDİN
Şerife Yıldız ile kızı Sümeyye Ergin olay yerinde yaşamını yitirirken, Cennet Yıldız tedavi altına alındı. Anne ve kızının cenazeleri gözyaşları arasında Akkuyu mezarlığında toprağa verildi. Ankara'da görev yapan 14 yıllık imam Ali Yıldız, annesi ile kız kardeşinin cenaze namazını kıldırırken gözyaşlarına hakim olamadı. Yıldız, "Acımız çok büyük. Bugüne kadar binden fazla cenaze namazı kıldırttım ama ilk kez birinci derece yakınımın cenaze namazını kıldırıyorum Yükümüz çok ağır. Haklarınızı helal edin" dedi.
ZİYA RAMOĞLU

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN