Ankara'da yeni onarılan yol çöktü! Ankaralılar kabusu yaşamaya devam ediyor

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iş bilmezliği nedeniyle Ankaralılar neredeyse her yağış sonrasında aynı kabusu yaşıyor. Alyapı ve hizmet yetersizliklerinin arşa çıktığı Başkent'te etkili olan sağanak yağışın ardından bu sefer yeni asfalt dökülen yol çöktü. Çöken asfalt yoldan dolayı çevrede bulunan evler elektriksiz kaldı.

Giriş Tarihi 14 Haziran 2023, 11:04 Güncelleme 14 Haziran 2023, 11:26
Ankara’da yeni onarılan yol çöktü! Ankaralılar kabusu yaşamaya devam ediyor

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin alyapı ve hizmet yetersizlikleri nedeniyle Ankaralılar her gün bir başka sorun yaşıyorlar.

Son olarak Ankara'da etkisini gösteren sağanağın ardından Keçiören ilçesi Basınevleri Mahallesi Çelebi Sokak'ta, yeni asfalt dökülen yol çöktü.

Çöken yol nedeniyle bazı binaların elektrikleri kesildi. Yolun alt tarafında bulunan otoparka toprak yığını dökülürken, olayda can ve mal kaybı yaşanmadı.



Mahalle sakini Ahmet Türk, çöken yolda belediye işçilerinin asfalt çalışması yaptığını ve bir süre sonra çatlaklar oluştuğunu söyledi.

Akşam saatlerinde evde olduğu sırada yüksek bir ses duyduklarını belirten Türk, "Felaket bir yağmur vardı. Patlama sesi geldi. Daha sonra baktık istinat duvarı çökmüş. Bizim ve karşıdaki binanın komple elektrikleri gitti" dedi.

Polis ve itfaiye ekiplerince, sokakta ve yolun alt kısmında güvenlik önlemleri alındı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN