THY'den Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları'na tatil hediyesi

Türk Hava Yolları, Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı yenerek şampiyon olan Filenin Sultanlarına bir haftalık tatil hediye etti. Konuyla ilgili olarak THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bayrağımızı gururla taşıyan Avrupa şampiyonu Filenin Sultanlarına 1 haftalık tatil hediye ediyoruz. Oyuncu, antrenör ve yanlarında seyahat edecek bir kişiye istedikleri 344 destinasyondan herhangi birinde tatil imkanı sunuyor; bu büyük ve milli sevince  ortak oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 04 Eylül 2023, 18:34 Güncelleme 04 Eylül 2023, 18:44
THY’den Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları’na tatil hediyesi

İÇİNDEKİLER

Türk Hava Yolları Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı yenerek şampiyon olan Filenin Sultanlarına bir haftalık tatil hediye etti.

THY'DEN "FİLENİN SULTANLARI"NA TATİL JESTİ I VİDEO İZLE



Konuyla ilgili olarak THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Filenin Sultanlarına Türk Hava Yolları'ndan davet Bayrağımızı gururla taşıyan Avrupa şampiyonu Filenin Sultanlarına 1 haftalık tatil hediye ediyoruz. Oyuncu, antrenör ve yanlarında seyahat edecek bir kişiye istedikleri 344 destinasyondan herhangi birinde tatil imkanı sunuyor; bu büyük ve milli sevince ortak oluyoruz" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN