"Dershaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan genç kız kayıp

Sakarya’da ‘dershaneye gidiyorum’ diyerek evden çıkan Açelya Yıldırım, kayıplara karıştı. Çantası ise Kocaeli’deki Pembe Kayalar’dan çıktı. Mersin’de de 6 gün önce yurttan ayrılan Elif Özarıkan, sırra kadem bastı....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2023 Güncelleme 28 Eylül 2023, 07:00
Dershaneye gidiyorum diyerek evden çıkan genç kız kayıp

İÇİNDEKİLER

İki kentten iki sır kayıp olayı meydana geldi. Sakarya Serdivan'daki İstiklal Mahallesi'nde yaşayan 17 yaşındaki elya Yıldırım, 3 gün önce ailesine dershaneye gideceğini anlattı. Evden çıktı.



Ancak bir süre sonra ise kendisine ulaşamadı. Kızının kayıp olduğunu düşünen Yıldırım ailesi, arama çalışması başlattı. elya'nın çantası Kocaeli Kandıra'daki Pembe Kayalar'dan çıktı. Polis ekipleri, çalışmalarını bu bölgeye yoğunlaştırdı. Mersin'de de anne ve babasından ayrı yaşayan 16 yaşındaki Elif Özarıkan, koruma altında olduğu yurttan 6 gün önce ayrıldı.



Bir daha da kendisinden haber alınamadı. Yurt görevlileri, polise başvurdu. Bunun üzerine polis ve jandarma ekipleri, arama çalışması başlattı. Özarıkan'ın Tarsus'ta oturan dayısı Sezer Dadak, "Başına bir şey gelmesinden endişe ediyoruz. Devletimizden ve duyarlı halkımızdan yardım istiyoruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN