Balayında meme kanseri tanısı konuldu ama vazgeçmedi! 4 yıl sonra anne olmanın sevincini yaşadı

Gizem Özçiçek, balayı dönüşü meme kanseri olduğunu öğrenince sarsıldı. Gördüğü kemoterapi nedeniyle embriyolarını dondurtmak zorunda kaldı. 4 yıl sonra ise anne olmanın sevincini yaşadı. Ancak işten çıkarıldı. O da kendi işinin başına geçerek yepyeni bir hayata başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2023 Güncelleme 04 Ekim 2023, 07:03
Balayında meme kanseri tanısı konuldu ama vazgeçmedi! 4 yıl sonra anne olmanın sevincini yaşadı

İÇİNDEKİLER

İzmir Aliağa'da bir kimya fabrikasında çalışan Gizem Özçiçek (41), Fırat Okan Özçiçek (45) ile 5 yıl önce evlendi. Çiftin mutluluğu, balayı dönüşü gölgelendi. Göğsüne yaptığı kontrolde eline kitle gelen Gizem Özçiçek'in geçer sandığı şişlik geçmedi.

Doktora giden çift "meme kanseri" tanısıyla hayatlarının şokunu yaşadı. En büyük hayali evlenip anne olmak olan Gizem Özçiçek ve baba olmayı hayal ederken eşine koyulan meme kanseri teşhisiyle kahrolan Fırat Okan Özçiçek, doktorlarının önerisiyle embriyo dondurma işlemi yaptırdı.

Bu işlemin ardından da zor süreç başladı. Genç kadın, kemoterapi aldı. Çiftin tek tesellisi ve umudu dondurulan embriyolar ile anne baba olabilmekti. Tedaviler başarıyla sona erdi.



'UMUDUMU HİÇ KAYBETMEDİM'
Kansere yenen Gizem Özçiçek, anne olmak için doktorunun kapısını çaldı. Dondurulmuş embriyolor çözünerek Özçiçek'e transfer edildi. Özçiçek çifti tüp bebek yöntemiyle geçen yıl oğulları Bozok'a kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Oğlu doğduktan sonra işten çıkarıldığını belirten genç kadın, "Sevdiği insanların verdiği güçle üzüntüler aşılıyor" dedi.

Gizem Özçiçek, "Lohusayken işten çıkarıldığımı öğrenince çok kötü oldum. Yaşadığım haksızlık karşısında hayata küsmeyip hobilerine sarıldım" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN