Dilan Polat kendisinden sonra arkadaşını da yaktı! Mal varlığına el konulan Nez Demir ağladı: Ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum

Dilan Polat’tan sonra eski ortağı Nez Demir’in de mal varlığına el konuldu. Genç kadın “Arkadaş kurbanıyım” deyip gözyaşlarına boğuldu. Para aklama iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen Polat ile Demirci arasındaki ortaklık da adliyelik oldu! Bu arada Dilan Polat, Instagram sayfasını kapattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2023 Güncelleme 24 Ekim 2023, 07:01
Dilan Polat kendisinden sonra arkadaşını da yaktı! Mal varlığına el konulan Nez Demir ağladı: Ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum

İÇİNDEKİLER

Ultra lüks hayatıyla dikkat çeken Dilan Polat ve eşi Engin Polat, MASAK'ın dikkatinden kaçmadı. Mali Suçları Araştırma Kurulu 3 naylon şirkete ulaştı. Toplam 225 milyon 743 bin liralık mal alışının gerçek olmadığı vurgulandı.

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında 4 suçtan soruşturma başlatıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheliler hakkında yurt dışı çıkış yasağı uygulandığı ve şüphelilerin tüm mal varlıklarına el konularak dosya hakkında kısıtlılık kararı verildiği açıklandı.

Soruşturma kapsamında Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına el konulduğu ortaya çıktı. Nez Demir, Instagram'dan açıklama yaparak "Arkadaş kurbanıyım" diye ağladı.

Polat ile ortaklığının kalmadığını vurguladı. Şu ifadeleri kullandı: Böyle şeylerin içinde olmak bile onur kırıcı benim için. Ben bu incelemenin herkesten daha çok hızlı sonuçlandırılmasını istiyorum.

Bana tedbir geldi, 40 yıllık esnaf babama geldi. Ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum... Bütün yetkililere rica ediyorum, beni gözaltına da alabilirler, ifadeye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen. Nez Demir de tıpkı Dilan Polat gibi lüks hayatıyla dikkat çekmişti...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN