Denizli'de 'Hint keneviri' operasyonu! Evine öyle bir düzenek kurmuş ki... Ekipler şaşkına döndü

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde ekipleri bile şaşırtan uyuşturucu düzeneği bulundu. Bahçesine havalandırma ve aydınlatmalı olarak kurduğu özel sera düzeneği yok artık dedirtti. İşte termal sera düzeneğine ait görüntüler...

Giriş Tarihi 20 Nisan 2024, 14:23 Güncelleme 20 Nisan 2024, 14:40
Denizli’de ’Hint keneviri’ operasyonu! Evine öyle bir düzenek kurmuş ki... Ekipler şaşkına döndü

İÇİNDEKİLER

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde, bahçesinde özel düzenekle kurulmuş serada havalandırma ve aydınlatmalı olarak Hint keneviri yetiştirdiği belirlenen 45 yaşındaki Ramazan Yılmaz gözaltına alındı. Yılmaz, çıkarıldığı adliyede tutuklandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Ramazan Yılmaz'ın evinin bahçesinde termal sera kurup, Hint keneviri yetiştirdiğini belirledi. Ekipler, Yılmaz'ın Bozkurt ilçesindeki evine operasyon düzenledi.

'ZULA'LARA SAKLANMIŞ

Evde yapılan aramalarda iki parça halinde, 'zula' olarak tabir edilen gizli bölmelere saklanmış 1,5 kilogram esrar ve çeşitli boylarda 70 kök kenevir ile ayrıca bir çadır, çadır yapımında kullanılan 82 metal boru, 8 uzatma prizi, 16 fanlı LED aydınlatma, termometre, 2 hava kompresörü, 4 vantilatör, havalandırma boruları ve seracılıkta kullanılan çeşitli alet ve aparatlar ele geçirildi.

DÜZENEK, EKİPLERİ BİLE ŞAŞIRTTI

Yılmaz'ın kurduğu seradaki düzenek polis ekiplerini bile şaşırttı. İklim kontrollü serada vantilatör ve fanlar sayesinde havalandırma sistemi kurulduğu, LED aydınlatma ile yapay güneş ışığı oluşturulduğu belirlendi. Ramazan Yılmaz, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'izinsiz Hint keneviri yetiştirmek' ve 'uyuşturucu satmak' suçlarından tutuklandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN