İstanbul Kartal'da şantiyece felaket yaşandı: Tırın altında kalan işçi oracıkta can verdi!

Kartal'da Tekel Caddesi’ndeki bir şantiyede bulunan hafriyat kamyonun dorsesi yan yattı. Akşam saatlerinde yaşanan acı olayda, Sait Ceylancı adlı bir işçi dorsenin altında kalarak yaşamını yitirdi. Ceylancı'nın cansız bedeni morga kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Giriş Tarihi 25 Nisan 2024, 21:32 Güncelleme 25 Nisan 2024, 21:32
İstanbul Kartal’da şantiyece felaket yaşandı: Tırın altında kalan işçi oracıkta can verdi!

İÇİNDEKİLER

Kartal'da akşam saatlerinde bir şantiyede hafriyat kamyonunun dorsesinin yan yatması sonucu dorsenin altında kalan Sait Ceylancı adlı işçi hayatını kaybetti.

Feci olay Kartal Tekel Caddesi'ndeki bir şantiyede saat 19.00 sıralarında meydana geldi. 24 ABB 516 plakalı hafriyat kamyonu yükünü boşalttığı esnada dorsesi yan yattı. Yan yatan dorsenin altında kalan Sait Ceylancı isimli bir işçi hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi.

Hafriyat kamyonunun dorsesi altında kalan işçiyi ilk olarak arkadaşları kurtarmak istedi ancak başarılı olamadılar. Sait Ceylancı'yı bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale ederek çıkardı. İşçinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ELLERİMİZLE KAZIDIK

Kazayı gören işçilerden biri, "Karşıdaki inşaatta çalışıyorduk. Ses geldi, devrilmesi ile birlikte koştuk müdahale etmeye çalıştık. Ellerimizle kazmaya başladık, sonra yerini tespit ettik. İçeride kimse var mı diye bağırdık ses gelmeyince, içeride kaldığını tahmin ettik. Eller ile kazıdık sonra kazma kürekler geldi. İlk etapta nefes alıp almadığını kontrol ettik. Üstünde çok ağır yükler vardı. Konteyner içinde uyuyordu ya da uyumuyordu o şekilde üzerine devrildiği için yatak halinde üzerinde ezilmişti" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN