ARDA USKAN

ARDA USKAN

Tarihi 26 Nisan 2012

Her-gele magazin iftiharla sunar;

B ugün biraz magazin takılacağız, müsaadelerinizle.
Önce,
Yüksel Aytuğ demiş ki; "Şu Antalya Televizyon Ödülleri'nde, 'Yalan Dünya' ve 'Seksenler' gibi dizilere ödül verdiğimiz için eleştiriler getirdiniz. Oysa bu ödüller sadece 2011'i kapsamaz, 8 bölüm ekranda olmaları yeterlidir." Biz de onu dedik zaten sevgili Aytuğ... "Henüz 8 bölüm yayınlanmış bir dizi bu yarışmada olmamalıydı. Onlar nasıl olsa önümüzdeki yıl hak ettiklerini alabilirdi.
Oysa geride, neredeyse bir yılı aşkın deli gibi çalışıp emeğinin karşılığını alamayan insanlar kaldı. Elbette doğrusu bu iki dizi yapımcısının ortaya çıkıp, 'Bizi bu yıl muaf tutun. Biz henüz bu işin başındayız' demeleri gerekirdi. Ama başarma hırsı böyle bir şey herhalde, ne dostluk tanıyor ne emek etiği. Tabii bu Yüksel kardeşimin kararı değil o ayrı...
Show Magazin diyor ki...
"
Demet Akalın'ı düğün sabahı bekleyen şok neydi?" Yemin ederim az önce aynen şöyle bir şey oldu. Ekranda spiker bunları söylüyor, bizim bakkal çırağı da eline tutuşturduğum kağıda, ödemesi gereken telefon faturamın bilgilerini yazıyor. Çırak henüz 13'ünde. Televizyondan gelen bu hince soru karşısında oğlan pis bir sırıtışla kafayı kaldırdı, 'Sakın damat beyin şeyi takma olmasın Arda abi?' Genç çiftten ve siz okurdan onun adına özür diliyorum. Zaten yedi şaplağı kafasına.
Zeynep Beşerler demiş ki...
"Armudun sapı, üzümün çöpü derken evde kaldım!" Önce Kenan İmirzalıoğlu, sonra Saadettin Saran! Üzümlerin kalitesine bakar mısınız?
Kızcağızım onlar üzüm değil, üzüm bağları bir kere. Hem de şu en kalite ve pahalı şarapların elde edildiği bağlardan. Bu yüzden evde kalman normal.
Senin yapman gereken, daha bir mütevazı olanını bulup yudumlamak. 'Köpek Öldüren' veya 'Güzel Marmara' demiyorum elbette ama orta karar bir Ürgüp yöresi bulabilirsin pekala. Bu arada 'armuttan' yola çıkıp örnekler vermediğim için de beni kutsayınız lütfen.
Fatih Erkoç demiş ki...
"Sertap Erener yeni kasetinde alaturkayı, pop gibi söylemiş!"
Tamamen katılıyorum. Bu furyayı en çok destekleyenlerden biriyim; Sanatçıların bu yaz, kendi tarzlarının dışında CD'ler yapmalarını yani. Ama becerebilenler elbette. Mesela Kubat en iyilerden biri. Ne verseniz eline başarıyla seslendiriyor. Sertap ise maalesef istenilen tınıyı yakalayamamış."