Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 15 Haziran 2021

15 Haziran günlük burç yorumları

KOÇ
Yeni partner adayları ile tanışarak kendilerini ön plana çıkartabilirsiniz. Uygun şartlar altında fikirlerinizi özgürce sergileyebileceksiniz.

BOĞA
Yakınlarınızın sizden destek istediği ve kendi odaklarınızın da olduğu bugünlerde arada kalarak her şeye yetişmeye çalışabilirsiniz.

İKİZLER
Özgüveniniz sizi başarıya götürecek ilk adımlardan olacak. Bugünlerde elinizdekinin kıymetini bilmek ve anda kalmak önemli olacak.

YENGEÇ
Duygusal açıdan kendinizi yenilediğiniz bir sürece girebilir, doğru ve yanlışı bilinçli olarak iyi analiz edebilirsiniz.

ASLAN
Odağınızı yönelttiğiniz her konuda başarı kat edebileceksiniz ancak bu başarı beklediğiniz hızla aynı oranda olmayabilir.

BAŞAK
Bugünlerde isteyipte harekete geçemediğiniz her alanda sizi devam etmeye motive edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ
Bugünlerde sosyal açıdan olumlu sonuçlar doğuracak güzel haberler almak ilgi ve motivasyonunuzu bu konulara itebilir.

AKREP
Kendinizi dış dünyaya açtığınız bugünlerde gördüğünüz ilk tepkiler beklediğiniz gibi olmasa da sakin ve motivasyonu yüksek tutun.

YAY
Son zamanlarda aşk hayatınızda da partnerinizle örtüştüğünüz noktaları fazlalaştırmayı tercih edebilirsiniz.

OĞLAK
Duygusal açıdan kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz flört ya da ilişkilerle alakalı beklediğiniz güzel haberi alabilirsiniz.

KOVA
Gününüzü ikili ilişkinizdeki olaylara odaklayarak geçirebilirsiniz. İşinize yarayan şeylerin bir listesini yaparak onları verimli şekilde kullanabilirsiniz.

BALIK
İyi bir planlama ve gerektiği durumlarda hayır diyebilmeye ihtiyacınız var. Sakin halde kaldığınız taktirde her taş kendiliğinden yerine oturacaktır.