Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 14 Eylül 2021

14 Eylül günlük burç yorumları

KOÇ
Aşk hayatınızda verimli bir sürece adım atıyorsunuz ancak iş ilişkileri veya yasal konularda oldukça dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

BOĞA
Sosyal açıdan olumlu ve verimli bir iş süreci yürütmeniz gerekmekte. Özellikle işinizi yaparken size destek olacak kişilerle bir arada bulunabilirsiniz.

İKİZLER
Karşı cinsle verimli iletişim kurabilirsiniz. Bu da sizinle tanışmak isteyen kişilerin artması, sizinle ilgilenen kişilerin artması durumunu etkinleştirebilir.

YENGEÇ
Karar almak, aldığınız kararların arkasında durmak, özellikle mesleki ve kişisel alanlarda kendinizi geliştirme isteğiniz artabilir.

ASLAN
Atacağınız adımlarda daha planlı ve hareketli olmanız gerekebilir. Bilhassa girişimcilik gibi niyet ve hedefleriniz varsa bu alanlarda verim almanız mümkün.

BAŞAK
Zamanınızı iyi yönetebilseniz de gelişen bir takım aksaklıklar olabilir. Böyle durumlarda sükunetinizi koruyabilmeyi her zaman hatırlamanız gerekmekte.

TERAZİ
Kendinizi iyi hissettiğiniz ve bunu kolaylıkla yansıtabildiğiniz bir günde olduğunuz için samimiyetinizle ön planda olacaksınız.

AKREP
Partnerinizle kuracağınız derin bağ ve uzun süreli ilişki başlangıcı için uygun bir dönemdesiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız önemli.

YAY
Bugünlerde oldukça sosyal olacağınız durum ve şartlar oluşabilir. Aşk hayatınızda özellikle yalnız Yay burçları oldukça şanslı olabilirler.

OĞLAK
Aşk konusunda duygularınızı samimiyetle ifade ederseniz olumlu tepkiler alacağınız bir gündesiniz. Bugünlerde cesaret sizin için oldukça önemli olacak.

KOVA
Aşk hayatınızda olumlu bir süreçten geçmektesiniz. Çekiciliğinizin arttığı ve insanları sohbetinizle etkileyebildiğiniz günler içerisindesiniz.

BALIK
Son zamanlarda işle alakalı mülakat ya da sınav gibi konularda başarı ve hedefe ulaşma durumları gözlemlenebilir. Sükunetinizi korumalısınız.