Tarihi 12 Mayıs 2009

Akrabamla nişanlanıyorum

* Sevgili Işık Hanım, size dün gece gördüğüm ve beni çok etkileyen bir rüyamı anlatmak istiyorum. Rüyamda Adana'da yaşayan amcamın kızının oğlu ile (adı Özden) nişanladığımı gördüm. Şu an ki halimden oldukça gencim. Ben de Adana'dayım ve nişanlımla annemlerinde eskiden yaşamış olduğu mahallede geziyoruz. Parmağımda çok güzel bir pırlanta tek taş yüzük var. Bu durumdan çok mutlu hissediyorum kendimi. Ben uzun zamandır eşimden ayrıyım. Amcamın kızını yıllardır görmüyorum ama çok sevdiğim bir insandır ve rüyamda da bu sevgimi hissediyorum. Yorumlarınızı ilgiyle takip ediyor ve cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. (Pınar)

Sevgili Rüya Dostu, sevgi ihtiyacı rüyana yansımış. Rüyadandaki ağırlıklı duygu sevgi. Lütfen yaşamına sevgiyi almayı kabul et. Geçmişte yaşadığın deneyimleri sorgulama ya da keşke şöyle yapsaydım diye kendini eleştirme. Yaşam geçmişi düşünüp keşkelerle vakit harcanmayacak kadar değerli.
Yaşam size güzel bir aşkı, sevgiyi armağan ediyor. Keşke dediğiniz pek çok şeyi telafi edeceğiniz sevgi belkide kapınızı çalıyor. Geçmişin sislerinden gözlerinizi temizleyin ve güzel olanı görmeyi seçin. Yağmurlar gibi sevginin bol olduğu bir yaşam diliyorum.
Sevgi ve Işık'la...