Tarihi 15 Temmuz 2009

Bulutun içine adımı yazdılar

Merhaba Işık Hanım. Benim en büyük hayalim kalp sesini dinleyen, güler yüzlü liderler yetiştirmek. Siz de kalbinde yayan ateşi takip etmiş, kalp sesini dinlemiş biri olarak bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Ben ekonomi eğitimi aldım. Şimdi ise eğitimimin tamamen dışında çok farklı işlerle uğraşıyorum.
Daha önce iki rüya görmüştüm. Birinci rüyamda; bir gazeteci bana "Neden burada denemeden gidiyorsun Uşak'a?" diye sordu. Ben de "Gitmek istiyorum. Dönünce bana yardım etmez misiniz?" dedim. "Tabii ki ederim" dedi ve adımı soyadımı mavi kalemle yazıp bulut şeklinin içine aldı.
Diğer bir rüyamda bana "Önce kendini sonra insanları iyileştireceksin" dediler. Sonrasında sizi ve eşinizi gördüm. O zamanda sadece "Rüyalarla Kisisel Gelişim Yolculugu" adlı kitabınızı okumuştum. Bana "Senden iyi bir kişisel gelişimci olur" dediniz. "Yapamam" deyince, "Bizden eğitim alır yaparsın" cevabını verdiniz. Sonra bana yaşam merkezi açacağımı, adınında "İkona Yaşam Merkezi" olacağını söylediler. Ben de yıllar sonra görüyorumki hayatta önüme çıkan fırsatlar hep bu yönde. Sizden de bir fikir almak istedim. Bana ne tavsiye edersiniz?
(Seçkin)

Sevgili Rüya Dostu, lütfen acele etme. Şu an her ne yapıyorsan seni kalbinde olana götürüyor. Yıllar sonra sen de hayalinin içindeyken geçmişe baktığında bugünler için şükredeceksin. İleride iyi bir kişisel gelişimci olarak farkı yaratacak farkı bugünlerde yaşadıkların sağlıyor olacak. Dilek ve niyetlerinde yaradanın rehberliği seninle. Kendini sevgiyle ifade ettiğin her an, hem yaşamda hem ruhsal anlamda destek ve yardım göreceksin. Şu an yapman gereken tek şey yaşamında huzuru sağlamak.