Tarihi 15 Temmuz 2009

Denizin içinde esimle yürüyorum

İyi günler Işık Hanım. Rüyamda pırıl pırıl raylar ve yepyeni bir tren gördüm. Rıhtımdayım, bir gezi teknesine binmek isteyen insanlar kuyruk olmuşlar. Ben de oradayım ama bindiğimi göremedim. Daha sonra eşimle el ele denizin içinde yürüyoruz. Küçük bir vazonun içinde çesitli yüzükler görüyorum.
İki elimin parmaklarına takıyorum, sol elimin parmağındaki mavi parlak taşlı bir yüzük ama sağ elimdekilerin rengini pek hatırlamıyorum. İpe dizilmiş irili ufaklı birkaç anahtar var ve bunları alıyorum. Bir tanesi ayrı duruyor. Onu da alıyorum sanki bir araba anahtarına benziyor. Sarı renk görüyorum. Sevgi ve Işık'la kalın.
(Ayla)

Sevgili Rüya Dostu, hedeflerine ulaşmak, onları gerçekleştirmek için gereken her şeye sahipsin. Üstelik pek çok konuda yeteneklerin ve kaynakların var. Sadece zihnin biraz karışık nereden başlayacağını bilmiyorsun. Kafa karışıklıgı iyidir. Demek ki pirinç taşlardan temizleniyor. Bu süreç içersinde barok müzik dinlemeni tavsiye ederim. Zihni inanılmaz dinlendirirken ruhu besliyor. Ruhta var olan tohumları açığa çıkartıyor. Yaşamda fazla sorumluluk alıyorsan ve bunlar insanlarla ilgili ise lütfen yavaş yavaş dengeye getirmeye başla. Terazi senin için ağır basmalı. Yaşamının kontrolü sende olmalı.
Sevgi ve Işık'la...