Tarihi 4 Ağustos 2009

Seyirciler uyuyor

* Sevgili Işık Hanım, rüyamda bir tiyatro sahnesindeyim ve sahnede bir bayan daha var. Oyuncu değiliz ama yönetmen bizi denemek istiyor. Heyecanlıyım. Oyun baştan sona doğaçlama. Yönetmen sadece konu hakkında birkaç şey söylüyor. Başrol benim ve oyunda bu kıza bir şey içirmem gerekiyor. Galiba bir şurup ve onu ikna edip içirmeliyim. Oyunun ilk bölümünde çok konuşuyorum. İkinci bölümde yavaşlıyorum. Sonlara doğru yere oturuyorum. Rahatlama duygusu sarıyor beni. Gözlerim kapanıyor konuşurken ve öylece uyuyup kalıyorum. Ortamda loş bir ışık var ve huzurlu... Uyandığımda bu loş ortamı ve seyircilerin de uyuyup kaldığını görüyorum. Yönetmen "Bir daha oynayacağız ama bu sefer öğle güneşinde ve meydanda var mısın?" diyor. Ben coşkuyla "Varım"diyorum. Rumuz: Ege

Sevgili Rüya Dostu, dünyanın hayat sahnesinde Tanrı'nın nefesinden düşüpte oyuncu olmayan biri var mı? Hayat bir oyun alanı, bizde o alanda öğrenmek için en iyi şekilde rolümüzü gerçekleştiriyoruz. Ne güzel ki o sahnede bize rehberlik eden, ışık tutan insanlar var. Bu bazen ebeveynlerimiz, bazen yarım kalmış bir ilişki, bazen bir patron, bazen bir melek aracılığıyla olabiliyor.
Rüyanıza gelince; sahne, sahnedeki kişiler, dekor yakın bir zamanda yaşayacağınız deneyime işaret ediyor. Rüyanızda heyecanlı ve sevinçli olmanız bu anların mutluluk verici olacağını gösteriyor. Hayalleriniz gerçekleşmeye başlıyor. Hayatınızda biri yoksa yakın bir zamanda güzel bir birliktelik, hayatınızda biri varsa ilişkinizin güçleneceği mesajını veriyor.