BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 15 Eylül 2018

Erdoğan’ın stratejik enerji projesi

BAŞKAN Tayyip Erdoğan, büyük düşünüyor ve küresel aktör olarak geleceğe damga vuruyor. Enerji Bakanı olduğu dönemde Berat Albayrak tarafından hazırlanmış, Türkiye'nin enerji dönüşümünü içeren ve içinde bulunduğumuz yüzyılın, Büyük Türkiye'sine giden yolları döşeyecek STRATEJİK ENERJİ PROJESİ, Başkan Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçiyor. Stratejik Enerji Projesi'nin her bir maddesi, bugün 81 milyon, yarınlarda 100 milyon olacak Türk Milleti'nin çocuklarımızın, refah ve saadetini sağlayacak, hayati paradigmalar içeriyor. Bugünkü yazımda, yeni yüzyılın BÜYÜK ENERJİ PROJESİ'NİN sadece başlıklarını vereceğim. Daha sonra, sırayla, Erdoğan'ın yeni büyük proje'nin her maddesinin detaylarını analiz edeceğim.
Türkiye'nin Yeni Yüzyılı Enerji Dönüşümü Projesi'nin paradigmaları şöyle:
1) Doğu Akdeniz'de Fatih sondaj gemimiz petrol-doğalgaz aramalarına başlayacak. Daha sonra Ege ve Karadeniz'in uluslar arası alanında aramalara hız verilecek. Doğu Akdeniz'den çıkarılacak doğalgaz, Ceyhan'a gelecek, buradan boru hatlarıyla Avrupa'ya geçirilecek.
2) Trakya'da KAYA GAZI REZERVLERİ bulundu.
Normal petrolümüz yok ama Kaya Gazımız var. Teknolojik çalışmalar, Cumhurbaşkanlığı desteğinde geliştirilecek. Çok şaşırtırcı gelişmelere hazır olunuz.
3) Üçüncü Nükleer Santralın, TORYUMLA ÇALIŞTIRILMASI gündeme girdi. Türkiye, dünya toryumunun yüzde 70'ine sahip. Allah'ın lütfü, Türkiyemizin kurtarıcısı olacak.
4) Türkiye'nin etrafındaki denizlerde, RÜZGÂR ENERJİSİ TARLALARI kurulacak.
5) Başta Konya olmak üzere, İçanadolu, GÜNEŞ PANELLERİ
TARLALARIYLA doldurulacak.
6) Irak petrol ve doğalgazlarının büyük kısmının, Kerkük-Ceyhan hattından akması sağlanacak 7) Türkmenistan doğalgazının Hazar'dan geçerek, daha kısa sürede gelmesi sağlanacak.
İzmir'deki 7 kiliseye göz diken Pence'in evangelistleri Bugün Irak ve Suriye'de yaşananlar, Yahudiler'in Büyük İsrail için sözde vaat edilmiş toprakları yutması ve son olarak Trump'ın KUDÜS'ü BAŞKENT yapma kararı adım adım gelişiyor. Gazeteciyazar Abdurrahman Dilipak "Kıyametin Şifresi İzmir de mi" başlıklı düşündürücü bir yazıya imza attı. Diyor ki, "Hıristiyan dünyasının zihin haritası İncil'e göre şekillenir ve bugünkü Yuhanna İncil'inde Kıyamet konusu son bölümü oluşturur. Kıyametin şifresi tamamı Ege bölgesindeki 7 kilisede gizlidir. Bunlar, İzmir-Efes, Meryemana, Filedelfiya, Bergama, Tiyatira, Sart (manisa) Leodikya (Denizli).." Evangelist Siyonistler, açıkça oynuyorlar.
İsrail vaat edilen toprakları almanın peşinde. Bunu da Süleyman Tapınağı'nın inşasını gerçekleştirerek yapmayı, sonra Mehdi'nin gelmesini sağlamayı, "Armageddon" savaşını kazanıp, Rockfeller'in bahsettiği 'TEK DÜNYA DEVLETİ'kurmayı hayal ediyorlar.



Terör bitti, Muş'a huzur geldi. Kentte ata sporu at yarışları hız kazandı.

Kemal Bey felsefi derinlik arıyor
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun son incisi... Kılıçdaroğlu "Hangi gerekçeyle genel başkanı değiştireceğiz? Bir ideolojik felsefe olması lazım. Bana bir felsefi derinlik gösterebilirseniz ben bırakın kurultay yapmayı vallahi yarın sabah giderim" demiş. Kılıçdaroğlu gitmek için FELSEFİ DERİNLİK ARIYOR anlaşıldı. Muharrem İnce'nin entelektüel derinliği felsefi Derinlik te değilmiş. CHP'de hangi ismin,acaba FELSEFİ DERİNLİĞİ VAR? Halkımız merak ediyor.

Geç kalan Mehmet Akif filmi
İSTIKLAL Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Hayatını Anlatan "Korkma" Filmi çekiliyor. 12 Mart 2019'da vizyona girecek filmi heyecanla bekliyoruz.
Bugüne kadar yapılmamış olması çok üzücü bir durumdu. Damarlarımızda akan kana hayat veren büyük şairimizle ilgili bir çok film ve belgesel hazırlanmalı.
İstiklal Marşı'nın ilk kelimesi olan "Korkma"'dan ilham alarak çekilecek film,özellikle Gençlerimiz için hayırlara vesile olacaktırSadece Mehmet Akif'le bu iş kalmamalı. Tarihimizin büyük insanlarını gençler çok anlamalı. Çünkü Emperyalist akınları birlik ruhuyla yıkacak milletimiz böyle filmlere belgesellere susamış durumda.

DERİN SÖZ
"Suriye'deki kararlar Suriye halkına aittir. Demokrasi tüfek borusundan geçmez. İdlib sadece Suriye'nin değil bizim için hayati öneme sahiptir. Kendi halkını öldüren birine İdlib'in güvenliği teslim edilemez. Gidecek başka yerleri olmadığı için bizim sınırımıza geleceklerdir. Türkiye mülteci ağırlama kapasitesini doldurmuştur." (Başkan Tayyip Erdoğan)