BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 8 Temmuz 2019

Kanka

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kanka pozisyonunda. Peki, Gül ve Kılıçdaroğlu'nu aynı kulvara kimler soktu? Gül- Kılıçdaroğlu İttifakı'nın amacı nedir? Ne yapmaya çalışıyorlar? Bu soruların cevabının öznesi şudur: BATI (Derin ABDAvrupa) PROJESİ yürütülerek, ERDOĞAN'SIZ AK Parti yaratma siyasal mühendisliği gündemdedir.
Eski Türkiye medyasının amiral gemisinin kaptanı, TUSİAD üyesi Ertuğrul Özkök, derin plandan mesajlar verdi. 'YÜZDE 5 ARTI BİR TÜRKİYE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİR. Ali Babacan veya Ahmet Davutoğlu, tutun ki yüzde 5 aldılar... Bugün yüzde 45'e inmiş AK Parti ve 'Cumhur İttifakı'nın toplam oyundan düşün 5 puanı daha... Kaldı mı size yüzde 40... BENCE 2023 YILI KUDRETLİ BAŞKAN DÖNEMİNİN SONUDUR'
Özkök diyor ki, "gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Erdoğan yüzde 50 artı 1 alamayacak!" Yani, aldırmamak için yola çıkmışlar...
DERİN ABD-AVRUPA YAPIMI PLANIN arka planına daha dikkatle bakalım. Eski Türkiyeciler, Abdullah Gül, Kılıçdaroğlu, Akşener, Demirtaş, Karamollaoğlu gözlerini Batı'ya çevirmişlerdir. dertleri, Türkiye'nin rotasını eskisi gibi tekrar Batı'ya çevirmektir.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın "kardeşim aday" diyerek açıkladığı başörtülü eşi olan Gül'ü, "Çankaya'ya çıkarmayacağız" diyerek, CHP'nin yaptığı terbiyesizlikleri, tezgâhları, TBMM'yi terk etmemeleri, Anayasa Mahkemesi'ne koşarak rezil 367 KARARI çıkartmaları, 'Çankaya'nın noteri' kampanyaları asla unutulmamalıdır. İsrail'e, 2009'da Erdoğan'ın ONE MINUTE çekmesinden sonra Derin ABDAvrupa kuşatması hızlandı.
17-25 Aralık FETÖ yargı darbesi, Taksim Gezi kalkışması, CIA piyonları PKK'nın hendekçukurları ve NATO gladyosu FETÖ'nün 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle Erdoğan'ı yıkmaya kalktılar, başarılı olamadılar. 2014'te Cumhurbaşkanlığı'na seçilen Tayyip Erdoğan'ın "Bağımsız Türkiye, dünya 5'ten büyüktür" harekatı hızlanırken, "Derin ABD-Avrupa" Gül-Kılıçdaroğlu'nu bir araya getirmiştir. Kılıçdaroğlu ve Gül'ün, 16 Nisan'daki referandumda "HAYIR" kampanyası başarılı olmamıştır. Gül ve Kılıçdaroğlu'nu birleştiği nokta, PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞTÜR. Derin ABD-Avrupa, 24 HAZİRAN'DA ERDOĞAN'I CUMHURBAŞKANI SEÇTİRMEMEK İÇİN HAREKETE GEÇMİŞTİ. Bu noktada CHP-İP-HDP-SP ittifakı örüldü. KARAMOLLAOĞLU - KILIÇDAROĞLU, GÜL'ÜN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMASINA KARAR VERDİ.
Ancak, Akşener'i ikna edemediler. Gül geriye çekildi.
Erdoğan, halkımızın büyük desteğiyle Cumhurbaşkanı seçildi.
15 Temmuz- 16 Nisan-24 Haziran ve 31 Mart'ta çok uğraştılar. aşarılı olamadılar. 23 Haziran sonrası Gül-Kılıçdaroğlu'nun 2020-2023 planı şimdi devrededir. Planın aşamaları: (Tarafsız Cumhurbaşkanı) kampanyasına hız vermek, AK Parti ile MHP'nin arasını açmak, Babacan partisi yoluyla AK Parti'den milletvekilleri ( 60 milletvekili rüyası görüyorlar) transfer etmek, Cumhur İttifakı'nın TBMM hâkimiyetini bitirmek için çabalıyorlar.
SONUÇ: Ali Babacan'a kurduracakları yeni parti bir Abdullah Gül manevra platformu'dur. AK Parti'den yüzde 5 oy tırtıklayarak, erken seçim iklimi yaratma rüyası görüyorlar. Gelecek cumhurbaşkanlığı seçimlerin de Kılıçdaroğlu'nun adayı Abdullah Gül'dür. ABD-Avrupa uyumuyor, tatil yapmıyor. bilmem anlatabildim mi!