BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 10 Eylül 2019

Gül - Babacan projesi

CUMHURBAŞKANIMIZ Tayyip Erdoğan, Rize, Konya ve Sivas konuşmalarında Gül, Babacan ve Davutoğlu için "Biz acaba Erdoğan'ı bir iki puan düşürmek suretiyle alaşağı eder miyiz?" Bu nereye çalışmaktır?
Bunlar şu anda projelere çalışıyor. Bu projelerin kimler olduğunu tahmin ediyorsunuz" dedi.
Gül-Babacan-Davutoğlu Projesi'nin arkasında ATLANTİK BLOKU olduğu hergün biraz daha netleşiyor.
2009 yılında ABD-Avrupa'nın Müslüman dünya içine hançer olarak soktuğu İsrail'e karşı, ONE MINUTE çekmesinden bu yana Cumhurbaşkanımız Erdoğan haçlı Siyonistlerin hedefinde. O günlerden bugünlere kadar geçen (2009-2019) 10 yıldır, Erdoğan'ı devirmek, Bağımsız Türkiye'yi NATO ZİNCİRLERİYLE kıpırdayamaz hala getirmek için her tezgâhı kuruyorlar.
Ülkemizin siyasi ve ekonomik gelişmesini engellemek, Türkiye'nin sıçramasına, Türkiye'nin gelişmesine engel olmak üzere Derin ABD-Avrupa ve onların içimizdeki kolları Türkiye'yi sürekli kendi iç meseleleriyle boğuşan, enerjisini kendi içinde tüketen bir ülke olarak tutmak için Proje üzerine proje kurguladılar. Darbelerle, cuntalarla, muhtarılarla, ekonomik manuplasyonlarla, PKK-FETÖ-DEAŞ kıralık katilleriyle, siyasi ve diplomatik gerilimler gibi pek çok projeyle üzerimize geldiler, Başaramadılar. Aziz Millet Erdoğan'ın arkasında durdu.
Sinsi emellerine ulaşamadılar.
Dıştan yıkamadıkları kaleyi içten yıkmak üzere, SİYASİ PROJE hazırladılar. MHP'yi, Akşener Projesi ile böldüler. AK PARTİ'yi de, Gül-Babacan-Davutoğlu ile bölme oyunlarını sürdürüyorlar.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, oynanan oyunu çok iyi okuyor.
Türkiye'nin çimentosu olan AK Parti'nin zayıflatılmasının, Büyük Türkiye yürüyüşüne engel olacağını çok iyi gördüğünden, ağababaları Derin ABD-Avrupa olan BÖLME hareketlerine karşı DİK DURUŞ SERGİLİYOR.
Gül-Babacan-Davutoğlu etrafındaki yeni oluşum çabalarını,ilk anlarda, "ümmeti bölme- fitne çıkarma" olarak değerlendirirken,son olarak "BUNLARIN HEPSİ PROJE'DİR" diyerek,net biçimde Aziz Milletimizin dikkatlerine sundu.
AK PARTİ üzerine kurgulanan BÖLME uygulamalarına katılanları, seçmen üzerinde hesap yapan eski AK PARTİLİ siyasetçilerle açık bir hesaplaşmaya girdi. Siyasi kariyerlerini Erdoğan'ın liderliğine ve AK PARTİ'nin başarısına borçlu olanların ,bugun bir proje olarak, Derin ABD-Avrupa'nın emellerine hizmet etmekte oluşu çok düşündürücüdür.
Gül-Babacan-Davutoğlu Projesi,çok açıktır ki, Türkiye'nin yeniden ATLANTİK BLOKU'nun kontrolu altına sokmaya matuftur.
Bu ekibin,Atlantik bloku'na meftun, wABD-Avrupa aşkını her yakiyle gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Klıçdaroğlu-HDP-İP-SP'nin arkasına takılması da malumun ilanıdır.
Evet. Derin ABDAvrupa'nın kurguladığı projenin kompartımanlarında, CHP-HDPİP- SP-ESKİ MARSİST YENİ LİBERALLER-GÜL-BABACAN-DAVUTOĞLU beraber yer almışlardır. Ali Babacan'ın kuracağı partinin CHP'nin stepnesi olacağı ortada. Babacan Partisi, Gül'ün 2023 hedefine yönelik bir siyaset izleyecektir.
Gül'ün pazarlık platformu olarak görev yapacaktır.
ÜST AKIL (BİLDERBERGROCKFELLER/ ROHTSCHİLD AİLELERİ-PARA VE PETROL BARONLARI) tarafından 2002 krizinde Türkiye'ye göndertilen IMF VALİSİ KEMAL DERVİŞ GİBİ ALİ BABACAN SAHNEYE SÜRÜLMEKTEDİR.
Bu da gözden kaçmamalıdır.