BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 13 Ekim 2019

Haçlı Koridoru

CUMHURBAŞKANIMIZ Erdoğan-Türk Devlet Aklı, Afrin harekatı ile ABD-İsrail korıdorunun bir bacağını koparmıştı. Barış Pınarı Harekatı ile ABD-İsrail korıdorunun ikinci bacağını kırıyoruz. Planları bozuldu, onun için ağlıyor, bağırıyorlar.
Suriye'nin kuzeyindeki demografik yapıyı Haçlı-Siyonistler milim milim değiştirme içindeydiler. Türkiye ise Barış Pınarı'nı yeniden açmaya çalışıyor. İşte bunun için Mehmetçik Müslüman topraklarda. Haçlı- Siyonistler, Müslüman toprakları bölerken, Türkiye birleştirmek, Haçlılar Kürtleri, Arapları sömürmek için plan yaparken, Türkiye BARIŞ-HUZUR geleceği kurmanın mücadelesi veriyor.
Utanmadan işgal diyorlar. ABD-Avrupa bağırıyor. Perde gerisinde İsrail var.
Batı basınını yönlendiren Yahudi sermayedarlar olduğunu bilmeyen kalmadı. İsrail'in baştan bu yana Suriye'deki ana hedefi parçalanmış bir Suriye'dir. Parçalanmış bir Suriye İsrail'in Ortadoğu'daki yayılmacı politikasının omurgasını oluşturuyor.
BM'de Cumhurbaşkanımız Erdoğan suratlarına çaktı. Adım adım Filistin'i nasıl işgal ettiklerini yüzlerine haykırdı.
Müslüman Dünya, ezilenlerin sesi olarak ortaya çıkınca, ABD-Avrupa- İsrail tarihi tokatları yemişti. Onun ezikliği içinde algı operasyonlarını yapıyorlar. Yahudi sermayeli basın organlarıyla, gerçekleri saptırıyorlar.
Başkomutan Erdoğan, "Biz kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz" dedi. Anlaşıldı mı ABD-Avrupa, anlaşıldı mı Haçlı Siyonistlere beynini kiralamış İÇİZDEKİ HAİNLER VE ONLARA KUCAK AÇANLAR...