Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 22 Ağustos 2019

Grönland

BURALARDA kimsenin bir şey anlamayacağı önemli bir hamle geldi. Trump'tan! Gerçekten Trump benim gibi çok kişiyi şaşırtmaya devam ediyor. Bir gün Çin dostu, bir gün değil! Bir gün Rus dostu, bir gün değil... Anlamak hiç kolay değil.
İşte yine sahne alan Başkan Trump bizlerin hiç bilmediği bir adım attı. Fol yok yumurta yokken Danimarka'ya seslendi.
"GRÖNLAND'I BİZE SATIN" dedi. Atlas Okyanusu'nun kuzeyindeki Grönland, Danimarka'ya bağlı özerk bir bölge.
ABD ile Grönland hikayesi yeni değil. ABD eski başkanlarından Harry Truman, 1946'da 2 milyon 160 bin kilometrekarelik yüzölçümüyle dünyanın en büyük adası olan, yüzde 81'i buzullarla kaplı Grönland'ı 100 milyon dolara satın almak istemiş, Danimarka bu teklifi reddetmişti. Bugün olduğu gibi yine "HAYIR" demişlerdi. PEKİ BURADA NE VARDI? NİÇİN ÖNEMLİYDİ?
Ve ATLANTİKÇİLER'LE AVRASYACILAR BURADA nasıl kapışıyorlardı? Bilinmeyen, GİZ olarak kalan neydi?
Açalım...
Grönland önemliydi! Hiç bilinmediği kadar hem de. Bizler yani sıradan insanlar duyu organlarımızla yaşarız. Sınırlarımız bellidir. Bir de başka frekansta olan insanlar vardır. EZOTERİZM'den söz ediyorum... Büyük devletlerin çekirdeklerinde yaşattıkları gizli bilgilerden. Bilmesi gerekenlerin dışında kimseyle paylaşılmayan bilgilerden... İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI başladıktan sonra HİTLER ve ALMAN ORDUSU Grönland'ı almak istedi. ABD hemen koruma amacıyla oraya asker yolladı. Sonra da çok ama çok önemli bir HAVA ÜSSÜ kurdu!
Buzulların İÇİNE... Ezoterizm'den devam edelim. Trump'a gelelim ve savaşı anlayalım...
Tarihler 17 Ağustos 1918'i gösterirken Vier Jahreszeiten (Dört Mevsim) Oteli'nde tüm Nazilerin manevi babaları ve başöğretmenleri olarak gördüğü RUDOLF VON SEBOTTENDORF tarafından milliyetçi bir örgüt kuruldu.
SEBOTTENDORF örgüte üye olacak kişileri sadece ALMANLAR arasından seçiyordu. Üye olmak isteyen kişiler ayaklarının detaylı şekilde çizilmiş resmini örgüte vermek zorundaydılar. Üyelerin oturma şekilleri ve ayaklarının ebatları önemliydi. Üye olmak isteyen kişi ARYAN IRK'ın üyesi mi değil mi anlaşılıyordu!
ASİL mi değil mi ona bakılıyordu yani. Metot buydu!
SEBOTTENDORF kurduğu örgüt ve felsefeyle Mussolini'ye de örnek olmuştu.
Kurulan örgüt Alman aydın, bürokrat, asker, medya mensubundan ve aynı zamanda soylu ve zenginlerden oluşmaktaydı.
Örgüt YAHUDİLER'le mücadele ediyor ve suikastlardan da geri durmuyordu!
SEBOTTENDORF'un kurduğu örgütün içinde Windsor Hanedanı ve Hollanda Kraliyet ailesinden değerli isimler de bulunuyordu! Kurukafa ve Kemik Cemiyeti'nden adeta üye yağıyordu. Herkes burada olmak istiyordu! SEBOTTENDORF'un yanında bulduğu iki akıl, iki akım vardı!
Bunlar NAZİZMİN babası Guido VON LIST ile OKÜLT lider ADOLF JOSEF LANZ'dı... Bunlar Hıristiyanlık'taki BABA-OĞULKUTSAL RUH üçlemesi yerine PAGAN CERMEN felsefesine inanırlardı...
Yani Cermen paganizmindeki Wotan, Willi, We üçlemesine...
Bu ekip, bu akım, bu felsefe için önemli olan bir merkez vardı.
Çok ama çok önemliydi burası.
İngiltere'ye 6 günlük yelken mesafesindeydi. İsmi de THULE'ydi!
Grönland'ın kuzeybatısında yer almaktaydı. Peki ABD'nin İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI'ndan sonra geldiği ve kaldığı üs neredeydi?
BURADAYDI. ADI DA
THULE'ydi! Yani HİTLER'i getiren SEBOTTENDORF'un kurduğu EZOTERİK İSTİHBARAT ÖRGÜTÜNÜN İSMİ DE THULE'ydi!

İşte Amerikalılar buraya PİRAMİDAL bir yapı şeklinde HAVA ÜSSÜ kurdu... Bunu da AVRASYA tarafında en iyi bilen isim DUGİN'di. Putin'in danışmanı, dostu, akıl hocası yani. Dugin AVRASYA'yı kurmak için dünya üzerindeki 8 PİRAMİDİN birleşmesi gerektiğini biliyordu. Bunlar Mısır, Çin, Bosna, Meksika, kayıp şehir Atlantis gibi noktalardı. Ve en önemlisi THULE'ydi. Ezoterizm'i bilen ABD çok önceleri GRÖNLAND'a gelerek, inerek yıllar önce bu önlemini almıştı. Trump neyi ne kadar biliyor bilemem ama Grönland demek kayıp şehir THULE'ydi!
Dünyanın en akıllı, en bilgili, en sıra dışı insanlarının yaşadığına inanılan bölge yani... Dugin ve derin RUSYA THULE'yi kesinlikle almak istese de DERİN ABD EZOTERİZM soslu istihbaratıyla asla ve kat'a buraları bırakmak niyetinde değil. Hava üssü dünyanın en gelişmiş silahlarına ve kalkanına sahip. Başkan Trump'ın bile orada ne olduğunu bilme ihtimali yok. Ancak ABD'nin 1950'lerde yaptığı hamlenin bir benzerini TRUMP yaptı.
AVRASYA'ya soğuk bakmayan Rothschild ailesiyle iyi ilişkileri olan Trump AVRASYA'ya nota verdi. Bu PENTAGON'un diliydi. Ve Trump, Jeffrey Epstein'in öldürülmesinden sonra bunu yapıyordu. Kayıtlar bulunmamışken, ortada yokken, kime gittiği belli değilken yapıyordu...
Büyük devletler ve ezoterik metodları kullanan İSTİHBARATLAR BÜYÜK UYGARLIĞIN THULE'de olduğunu düşünmekte. Savaşın adı da bu zaten. Pasifik'teki Hawaii Adaları, Mısır'da "Mer" olarak adlandırılan piramitler, Hindistan'daki 'Mer'u Dağı ve yine piramit şeklindeki Kailash Dağı oluşması gereken KARE'nin parçaları... Dünyayı yönetmek ve son sözü söylemek için bu iklimi ele geçirmek istiyorlar.
Sıradan insanların bilebileceği şeyler değil bunlar. Dugin ayarında şahısların arasında konuşulan bir DİL bu... Hem AVRASYA'da hem ATLANTİK'te bunu bilenler var ve kavga ediyorlar...
Trump'ın Grönland çıkışı bu savaşın derinliklerini işaret etmektedir. Türkiye'nin Rusya ile yan yana gelmesine de derin bir itirazdır.
Bu çıkışın altında Türkiye'nin Rusya ile yürüme ihtimaline olan itiraz vardır. Çünkü daha da derinlerde SEBOTTENDORF'un kurduğu örgütün felsefesinde Türkler ve Japonlar "Yanımızda olması gerekenler" diye tarif edilmektedir...
TÖTON ŞÖVALYELERİNİN dünyayı yönetmesi gerektiğine inanan bir derin yapı bu! Yani CERMEN SOYLULARININ...
12 bin yıl önce meydana geldiği sanılan felaketin THULE'nin sırrı bugün BEYAZ SARAY'da da KREMLİN'de de bilinmekte ve konuşulmakta. Olay bu kadar gizli ve derin... Jeffrey Epstein'in elindeki arşivlerde neler olduğunu çok küçük bir kitle biliyor. Ve bu, dengeyi değiştirecek kadar önemli. Trump'ın bu çıkışı yapması yani GRÖNLAND'ı istemesi "RUSYA'DAN YARDIM
GÖRDÜ, SEÇİMİ KAZANDI" iddiasından sonraki en büyük sapması!
Konu Grönland ya da Danimarka değil! Rusya'ya meydan okudular.
DERİNLERDEKİ DERİN
İSİMLERE HODRİ MEYDAN dediler. Bunu da Trump'a yaptırdılar!
Hiç hayra alamet değil bunlar.
Çok garip şeyler olacağı kesin de...
Bakalım neler olacak...


NOT: HİTLER'e gereken bütün teknolojiyi ve bilgiyi veren örgütün lideri Sebottendorf, Enver Paşa'nın kardeşi olan Nuri Paşa ile de dosttu! Nuri Paşa'nın silah fabrikası vardı. Ve ARAPLAR'a silah veriyordu!
İsrail'e karşı ayakta durabilsinler diye. Sabotajla fabrika patlatıldı, yakıldı, yok edildi. Ama biz tarihi bu açıdan bilmiyoruz!