Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 12 Haziran 2017

Solcu, devrimci CHP’liler, “Kahrolsun Amerika” diyebilirler mi?

Askerlerimizi Arapları korumak, Katar'lıları korumak için mi gönderiyoruz? Bunu söyleyenler, milletimizi bu kararların aleyhine kışkırtmak için çaba içindedirler. Gerçeğin üstünü örtmeye çalışıyorlar ve resmen ABD çıkarlarına hizmet ediyorlar. Bakınız, farkında olmadan falan demiyorum. Bilerek ve isteyerek, Amerika'ya hizmet ediyorlar.
Konu Türkiye ile doğrudan ilgilidir.
İran'da meydana gelen terör saldırısı ile; İran'ı karıştırmak için, birşeylere zorlamak, mezhep savaşında taraf yapmak için bastırıyorlar. Katar'ı hedefe koyarak, Suudi Arabistan'ı bölmek, parçalamak istiyorlar. İslam ülkelerinin tamamını bölmek istiyorlar.
Görünen hedef Katar, asıl hedef, Türkiye başta olmak üzere İslam coğrafyasının tamamıdır. Çıkartmak istedikleri mezhep savaşını bize de bulaştırmak istiyorlar.

ŞEYTANİ AKLIN HİZMETİNDEKİ CHP'LİLER...
Kardeşlerim, Araplar arasındaki bir kavga var ve bizler, bu kavganın belli bir tarafında yer alıyormuşuz gibi yorumlar yapanlar var. "Ne Suudileri ne de Katar'ı savunmayalım...Araplar arasında taraf tutmayalım..." Bahanesinin arkasından şeytani aklın savunuculuğunu yapıyorlar.
Güzel kardeşim, daha önce de yazdım...
Katar'a karşı birleşen Araplar, yıllardır Müslümanlara yapmadığı kalmayan İsrail'e karşı böyle bir araya gelebildiler mi? Mesele Araplar falan değil. Sen aslında çok iyi biliyorsun ama anlamaza yatıyorsun.
Ayrıca; bütün bu tartışmaları başlatan ABD; PKK/ PYD eli kanlı katilleri ile koyun koyuna değil mi? PKK'nın katilleri, ABD'nin askerleri gibi değil mi? Açıkça ABD, tüm dünyaya bunu bizzat kendisi ilan etmedi mi? Teröristleri koynuna almış sevişen ABD, Katar'ı teröre destek vermekle suçluyor.

KARDEŞ KAVGASINI ÖNLEMEYE ÇALIŞMAYALIM MI?
Ve içimizdeki bazıları, Katar'ı tutmayalım falan diyorlar. Kardeşlerim; Katar, "şeytani aklın" açıkça çökmek istediği bir Müslüman coğrafyadır. Bu bir takım taraftarlığı meselesi değildir. İç siyaset kamplaşması ve itiş kakış mevzuu olamaz. Olmamalıdır. Açıkça din ve mezhep savaşı çıkartılmak ve Türkiye de bu korkunç işe karıştırılmak isteniyor. Burada taraf olduğumuz ya da olacağımız yer Katar ile ilgili değildir. Şeytani akıl ile ilgilidir. Şeytan ve taraftarları Katar'a saldırıyor. Peki ne yapalım? Sıranın bize gelmesini mi bekleyelim? Burada Türkiye'nin yaptığı Araplar arasında taraf tutmak değil ki... Arapları da yanlışlarından döndürmeye çalışmak. Çünkü kardeş kavgasına çekilmek istenen asıl onlar. Savaşa sokulmak istenen asıl onlar.

ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN
ALLAH'ım Şenay Aybüke Yalçın'a rahmetinle, merhametinle muamele eyle, mekanını cennette yüce eyle... Ailesine sabır ve dayanma gücü ver. Onu şehit eden teröristleri, onları seven ve destekleyenleri KAHHAR ism-i şerifinle kahreyle...