Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 30 Eylül 2017

Kerbela ayrılık değil birlik vesilesi

Bugün; din, dil, ırk, mezhep kavgalarıyla yeryüzünü cehenneme çeviriyorlar. Bunu yaparken de hep geçmişteki ihtilafları, acıları, kavgaları tahrik ediyorlar. Müslümanlar'ın arasına sokulan fitne, kardeş kavgası, hep böyle hassas olayların etrafında dönüyor.
Başımıza sarılmak istenen bela çok açık. Şeytani üst akıl dünyayı kana boğmak üzere çalışıyor.
Birbirimizi gırtlaklayalım istiyorlar. Türk, Arap, Kürt, Sünni, Şii, Ortadoğu'da yaşayan herkes birbirinin boğazına çöksün istiyorlar. İşte tam da bu yüzden hepimiz, bu iğrenç oyunu iyi anlamak ve başkalarına da iyi anlatmak zorundayız.
Birbirimizi boğazlamak yerine, birbirimize daha sıkı sarılmak durumundayız. Aksi taktirde parça parça, perişan olacağız. Onların isteği gerçekleşirse, hiçbirimiz bu vahşi ve acımasız yok oluştan kurtulamayız.
Ötekileştirmek, suçlamak, nefret oluşturacak sözler, tavırlar ve davranışlar felaketimizi hazırlar.
Tarihi acıları, sıkıntıları, dertlerimizi müthiş bir hassasiyetle ve sorumlulukla ele almak mecburiyetindeyiz. Peki sorumluluğumuz ne olmalı? Daha güzel, huzurlu, mutlu, refah içinde bir gelecek oluşturmak... Ve tabii ki her kim varsa...
Hep birlikte...

İSRAİL PKK'YI DESTEKLİYOR MU?
İsrail Genel Kurmay Başkan Yardımcısı Yair Golan ABD'de bir toplantıda ne demişti? Hemen hatırlatalım... "PKK'yı bir terör örgütü olarak görmüyoruz.
İsrail'in dış politikasına hizmet ediyorlar..." Yuh be! Terörü ve teröristi desteklediklerini artık, açık, net ve hiç utanmadan ilan ediyorlar.
İsrail'in bir terörist devlet olduğunu kendi generali bizzat teyid etmiş olmuyor mu? Demek ki neymiş? Bu PKK ve sevicileri, destekleyenler, kafirlerin, gavurların evlatlarıymış. Bunu, artık bu kafirler ve gavurlar, ağızlarıyla söylüyorlar...

ASIL HEDEF ANADOLU
Bu iğrenç bir Haçlı-Siyonist idealidir. Mesele Barzani filan değildir. Barzani, PKK, PYD, YPG birer maşadır. Bu figüranlar üzerinden, bölgemizdeki devletler, milletler bitmez, tükenmez savaşlara ve kardeş kavgalarına sürüklenmek isteniyor. Suriye'nin kuzeyi ve Irak'ın kuzeyinde oynanan aynı filmdir. Adı geçenler, bu coğrafyanın adamları gibi görünüyorlar.
Ancak filmin sahibi, Haçlılar ve Siyonistler'dir. Hiçbir devlet toprak bütünlüğünü koruyamasın istiyorlar.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti de bu iğrenç planların muhatapıdır.
Türkiye'ye çok uzun sürekli büyük bir tuzak kurulmaktadır. Bu oyunu bozamazsak, gelecekte savaş Anadolu'da olacaktır. Karşımızdaki güçlerin temsilcisi iki devlet var. Bunlar, bu filmde dost ve müttefik rolündeler.
Adları: Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail...