Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 2 Ekim 2017

Barzani’yi suçlamak suç mu?

Barzani'yi eleştirmek suç mu? Barzani'ye söylenen laflar, eleştiriler, uyarılar sanki bütün Kürtlere uzanıyormuş gibi konuşanlar var. Ne alakası var?
Hatta daha da ötesine geçip, bütün bu laflardan rahatsız bile olanlar var.
Türkiye'de, Barzani'ye yönelik yorum ve değerlendirmelerden gocunanlar bulunuyor.
Bak sen şu işe...! Ya hu!
Bu adam peygamber mi...? İlah mı...? Bu adam, ölümlü bir fani...
Kürt kardeşlerimize bu adam ve etrafındakilerin kimlerle ne filmler çevirdiğini anlatmayacak mıyız?

"SİYONİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR" DEMEYELİM Mİ?
Yaptığı yanlışlardan, kötülüklerden ve bunların Kürt kardeşlerimize verdiği, vereceği zararlardan bahsetmeyecek miyiz? Haçlılarla ve Siyonistlerle işbirliği yaptığını söylemeyecek miyiz? Müslümanların mert ve şerefli mensupları olan Kürt kardeşlerimize, Siyonistlerle işbirliği yapan Kürtleri, göstermeyecek miyiz?
Söylenenler, Kürt kardeşlerimizin tamamıyla ilgili değil, Haçlılarla ve Siyonistlerle işbirliği yapan Kürt görünümlü işbirlikçiler içindir. Bunu da hiç kimse engelleyemez. İşbirlikçiler, münafıklar her zaman ve her yerde lanetleneceklerdir.

BATI'NIN YALANLARI
Batı, insanlığın içtenlikle inandığı ve saygı duyduğu bütün değerlerin de ırzına geçti. Uğruna canlar verilmiş, kanlı mücadeleler sonrası elde edilmiş yüce değerleri, bu barbarlar devletleri sömürmek için kullanıyorlarmış meğer...
Demokrasi, insan hakları, özgürlükler, hukukun üstünlüğü, serbest seçimler... Bu kavramlar ile, kendileri dışındaki dünyaya her fırsatta ders veriyor, ahkam kesiyorlardı.
Meğer bu bir savaş yöntemiymiş.
İspanya'da yapılan referandum ve kanlı polis, devlet şiddeti için "İspanya'nın içişleri" diyorlar. Irak'taki referandumun hepsi gırtlağına kadar içinde yer alıyor. İspanya da yaşanan polis ve devlet şiddeti ile ilgili batı medyası nasıl yayın yapıyor gördünüz mü?
Türkiye'de meydana gelen olaylarla ilgili Alman, ABD, İngiliz televizyonları saatlerce naklen yayın yapmışlardı.
İspanya ile ilgili neredeyse yayın bile yapmayacaklar. Yukarıda saydığımız kavramların tamamı yalan dolanmış...
Bunların arkasına geçip, başta Türkiye olmak üzere ayar vermek, karıştırmak, diz çöktürtmek istedikleri ülkelere saldırıp duruyorlarmış. Ne taktik ama!!! Duyduğunuz zaman bu sözcükler, kulağa ne kadar da hoş geliyor. Ama aslında bunlar birer savaş silahı...

KAPIMIZA GELDİLER
İç tartışmalardan kafayı kaldırıp etrafta, çevremizde, dışarıda neler oluyor bakmamız ve anlamamız gerekiyor...
Dünyada neler oluyor? Kim kiminle iş tutuyor? İttifaklar nasıl oluşuyor? Geldiler...
Kapıdalar... Doğu ve Batı Haçlı Orduları bölgemizdeler... Hatırlamak lazım... Hiç unutmamak gerekiyor.. Efendim ABD ne yapmak istiyor? Neden dost ve müttefik bildiğimiz ABD Türkiye'ye düşman gibi davranıyor?...
Bu soruların cevabını vermek ve bu cevabı da anlamak için oyuncuları ve oyunu bilmek gerekiyor.