Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 9 Ekim 2017

Hangi taraftasın?

Büyük Yahudi Devleti... Bu iğrenç bir Siyonist idealidir. Bu uğurda Siyonistler ile Haçlılar ittifak halindedir.
Mesele Barzani filan değildir. Barzani, PKK, PYD, YPG birer maşadır. Bu figüranlar üzerinden, bölgemizdeki devletler, milletler bitmez, tükenmez savaşlara ve kardeş kavgalarına sürüklenmek isteniyor. Suriye'nin kuzeyi ve Irak'ın kuzeyinde oynanan aynı filmdir. Adı geçenler, bu coğrafyanın adamları gibi görünüyorlar.
Ancak, filmin sahibi, Haçlılar ve Siyonistlerdir. Hiç bir devlet, toprak bütünlüğünü koruyamasın istiyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti de bu iğrenç planların muhatabıdır. Türkiye'ye çok uzun sürekli büyük bir tuzak kurulmaktadır. Bu oyunu bozamazsak, gelecekte savaş Anadolu'da olacaktır. ABD ve İsrail karşımızdaki güçlerin temsilcisi iki devlettir. Bunlar, bu filmde dost ve müttefik rolündeler. Gerçekte ise azgın birer Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanıdırlar. Bu nedenle herkes, safını, tarafını, cephesini iyice belli etmek zorundadır. Türkiye düşmanlarına karşı, aziz ve asil milletimizin, devletimizin, hükümetimizin mi tarafındasın...
Yoksa?... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gitsin, zor durumda kalsın da isterse Türkiye batsın... diye düşünen sapkınlarla beraber, düşmanların mı tarafındasın?

ABD VE İSRAİL BİZİMLE SAVAŞIYOR
IŞİD mi? DEAŞ mı?... Artık her ne diyorsanız, bu insanlar katildir...
Sapkındırlar... Sapıktırlar... Kafirlere, gavurlara hizmet ederler. Ve ediyorlar.
Bunlar ruhunu şeytana satmış İslam düşmanlarıdır. Ve kesinlikle Amerikan ve İsrail malıdırlar.
Bu gözü dönmüş katillerin sahibi, Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail'dir. Geçenlerde Afganistan eski devlet başkanı Karzai, bu gerçeği en açık şekilde, hem de ağzı dolu dolu söyleyiverdi. Amerika ve İsrail, nereyi karıştırmak isterse, bu kiralık katiller oralarda ortaya çıkıveriyorlar. Suriye'deki PKK'lılarla bir ve beraberler.
Herkes aslında ne olduklarını çok iyi biliyor. PKK ve PKK sevicileri de ABD ve İsrail'in hizmetkarıdırlar.
PKK/YPG/PYD Haçlıların ve Siyonistlerin evlatlarıdırlar.
DEAŞ ve bu kahpeler, yani PKK/ YPG/PYD, yalandan savaşıyormuş gibi yapıyorlar. Savaşıyormuş gibi görünüyorlar ama aslında sevişiyorlar. Çünkü patronları aynı. Her iki kiralık katil örgüt de Amerika'nın ve İsrail'in kesin emrindedir. Ve Müslümanları öldürmekle görevlidirler.

BÖLÜNELİM... YOK OLALIM İSTİYORLAR...
Dostlar, Haçlı ve Siyonist ittifakı bir masal değildir... Dedikodu değildir...
Dalga geçilecek bir şey değildir...
Gün gibi, güneş gibi apaçık bir gerçektir... Bu ittifakın lideri ABD'dir. Kendi aralarında derin görüş ayrılıkları ve menfaat kavgaları vardır. Lakin Türk ve Müslüman düşmanlığında bir ve beraberdirler. İşte bu düşmanımız olan ittifak mensupları, Birinci Dünya Savaşında yapamadıkları "Anadolu'nun bölünmesini" tamamlamak istiyorlar. Türkiye'ye savaş açmak istiyorlar. İçimiz karışsın, bölünelim, küçülelim, parçalanalım istiyorlar. Türkiye, komşularıyla da savaşsın, dolayısıyla zayıflasın, yok olsun ve teslim alınsın istiyorlar.
Bu yazdıklarımı daha evvel de yazmıştım. Aylardır bu köşede bu fakir sizlerle bu gerçekleri paylaşıyor.