Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 9 Eylül 2018

Birbirlerini değil İdlip’i bombalıyorlar

RVEDE hepimiz kendi gözlerimizle gördük. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Suriye'deki, İdlip'teki kardeşlerimiz için, müthiş bir çaba sarfetti. İçtenliğini, samimiyetini bütün dünya gördü. Başkan Erdoğan'ın, önce ateşkes/önce siviller vurgusu zirveye damga vurdu... Aslında hepsi birbirleri ile kavga ediyorlar.
Ve hatta savaşıyorlar. ABD, Rusya, Avrupa, İngiltere, İsrail, İran ve hatta Çin... Adı geçen devletlerin büyük çoğunluğu Müslüman değil. Kavga eden bu devletler, birbirlerinin kentlerini değil, İdlip'i bombalıyorlar.
Moskova, New York, Londra, Tahran, Telaviv, Berlin değil İdlip bombalanıyor. Yani; olan yine Müslümanlara oluyor. Ölenler yine Müslümanlar... Savunmasız, sivil, silahsız Müslüman kardeşlerimiz... Kafirler topluluğu Müslüman kardeşlerimizi katlediyor.

DOLAR NASIL DÜŞER
Amerikan doları ile değil, milli paralarımızla ya da takas yöntemi ile ticaret yapalım deme... Rusya'dan S-400 alma... Suriye'de Kürt görünümlü ama aslında Kürtlere de düşman, Haçlılara ve Siyonist Yahudilere hizmet edecek bir terör devleti kuracağız; üstelik Türkiyeden de toprak kopartacağız, itiraz etme... Kudüs'ü Yahudilerin başkenti yapacağız; bağırıp çağırma... Türkiye Cumhuriyeti Devletini, bütün kozmik odaları ile Batı'ya bağlamıştık. Sen bunu değiştirdin; yeniden Batı'ya kul köle ol... İşte, dünyayı yönetmeye iman etmiş şeytani akıl, bunları istiyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bütün bunları yaparsa dolar anında düşmeye başlar... Ey ahali; dolar'ın düşmesinin formülü budur.

BATIYA KÖLE TÜRKİYE
Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile birlikte, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat kendisi de bu yamyamların hedefindedir.
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, aziz milletimizin, çıkarları için direnen Erdoğan'dan nefret ediyorlar... Dolar'ın değerinin, bu kadar yüksek olması için hiçbir ekonomik gerekçe yoktur...! Milli paramıza saldıran ekonomik teröristler, kaos, kargaşa, kriz peşindeler...! Başkan Erdoğan diz çöksün ve bu emperyalist yamyamların istediklerini yapsın istiyorlar... Bu nedenle, eş zamanlı olarak; bu Evanjelist Hristiyanlara ve Siyonist Yahudilere bağlı gazete, dergi, televizyonlardan da Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a hücum ediliyor.

MUHALEFET HANGİ SAFTA?
Turizmde rekorlar kırılıyor...
İhracat yapmak isteyen İstanbul'daki mobilyacı, Afrika'ya 3 ay sonra konteynır bulabiliyor; yani ihracatta da rekorlar kırılıyor....
Yaş sebze ve meyve ihracatında zaten mevsim olarak müthiş rekorlar yaşanıyor... Başka bir çok ekonomik gösterge, ülkemiz açısından harika sonuçlanıyor... CHP Genel Başkanı ve malum zihniyet, söz ve tavırları ile yine Türkiye'ye ekonomik savaş ilan edenlerin yanında duruş sergiliyor... Milli paramıza savaş açılmışken; milli duruş, milli birlik ve beraberlik sergilemeyip de "hükümete bir de ben vurayım" diyenler...
Sizler aziz ve asil milletimizin değil;
Amerikan ve İsrail milletinin çıkarlarına hizmet ettiniz ya da ediyorsunuz...