Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 22 Ekim 2018

Madem öyle...

MADEM mecburi olacak ve vatan, millet, ülküsü Andımız olmadan olmuyor... O halde; mutlaka üniversitelerde mecburi olmalı... Öyle ya...! Evlat ise...? Üniversitede okuyanlar da evlat... Eğitim ise...? Oralar da eğitim yuvaları...
Lazım ise...? Esas, üniversitelerde okuyanlara lazım... Yıkıcı, bölücü görüşlere meyledenler, bazı üniversite öğrencileri ve öğretim üyeleri değil mi...? Gezi olaylarında ortalığı yakıp yıkanlar, kendi devletinin güvenlik kuvvetlerine düşmanca saldıranlar arasında ve başında, üniversite öğrencileri yok muydu...?
Üniversitelerde, terör örgütlerinin propagandası açıkça yapılmıyor mu...?
Üniversite öğretim üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı durdurulsun diye, kendi devletinin/milletinin aleyhine, bildiri yayınlamadılar mı...?

ANDIMIZ ÜZERİNDEN TÜRK MİLLİYETÇİLERİ
Danıştay, bir kez daha...
Hukuka uygunluk denetiminin sınırlarını aşmıştır... Kendisini yürütmenin yerine koymuştur...
Yürütmenin takdir yetkisini ve hakkını yok saymıştır... Hatta yürütmenin takdir hakkını kendisi kullanmıştır.... Kısaca Anayasa'yı ve Yasa'ları alenen çiğnemiştir... Bu konuda Bekir Bozdağ yerden göğe kadar haklıdır... Beş yıl sonra, Andımız Danıştay'ın aklına gelmiş, konuya bilimsel olarak bakmış. Karar vermiş.
Danıştay'ın bu kararı, toplumu bölmüştür. İhtilafları gidermemiş; tam tersi ihtilaf çıkartmıştır...
AK Parti ile MHP arasına fitne sokmuş. FETÖ mensubu hainlerin yüzünü güldürmüş. PKK/PYD/YPG ve bunların siyasi parti görünümlü HDP'li arkadaşlarına, nefes aldırmıştır.
Tabii ki CHP, zil takıp oynamaktadır.
PKK seviciler ile, her seçim koyun koyuna sevişen CHP'liler, Andımız üzerinden Türk milliyetçiliği yapmaktadırlar...

TRUMP'IN DAMADI
ABD Temsilciler Meclisi Teksas Vekili Demokrat Castro, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner'in, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayı ile ilgili olabileceğini iddia etti... Bu damat, yeryüzünün en koyu Siyonist Yahudisidir. Cemal Kaşıkçı'nın susmasını/susturulmasını, asıl Evanjelist Hristiyanlar ve Siyonist Yahudiler arzu etmekteydi. Yani ABD ve İsrail... Çünkü bu meslektaşımız, ABD ve İsrail'in, dolayısı ile Suudi Arabistan'ın, Ortadoğu ve dünyadaki politikalarının iğrençliği hakkında, özellikle batı dünyasını ve Amerikan çevrelerini bilgilendiriyordu. Arap dünyası kadar, batılı çevreler de kendisinden etkileniyorlardı. İlham alıyorlardı.

SALDIRACAKLAR
Dünyayı yönetmeye iman etmiş Şeytani Üst Akıl... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne saldırmaya devam edecekler. Özellikle de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak için aleyhte yayınlar ve dedikodular yapıyorlar. Demek ki muhteşem bir yoldayız. Bu emperyalist yamyamlar, milli paramıza saldırmaya devam edecekler. Döviz, dolar, euro üzerinden ekonomimize, milli şirketlerimize tuzak kurmaya devam edecekler. Ekonomik teröristler hâlâ görevdeler.