İSKENDER GÜNEN

İSKENDER GÜNEN

Tarihi 28 Ağustos 2009

Gökhan yaktı

İlk maçta alınan 3-1'lik sonuç sonrasında Trabzonspor Toulouse'da bir mucizeyi gerçekleştirmek için sahaya çıktı. Fakat gel gör ki ilk 45 dakikada ortaya oyun adına hiç birşey koyamadı. Defansta Song ve Giray aldıkları her topu ya geriye ya da yana oynamanın yanında inanılmaz pasa hataları yaptılar ve rakiplerine pozisyon yarattılar.
Tayfun karşısında Mansare tarafından çok güç durumlara düştü. Önündeki Barış'la hiç de uyum içinde görülmedi. Sol tarafta ise Cale önü boşta olsa hücuma çıkmamaya yeminli!
Orta sahada ise Ceyhun-Selçuk ve Colman hiçbir sorumluluk almadılar. Savunmaya yardımcı olmadıkları gibi hücumda da etkinlik üretmediler. Alanzinho ve Gökhan'da sahada varmıydı tartışılır. Barış Memiş'in direkten dönen topundan başka Trabzonspor'un pozisyonu yoktu ilk yarıda...
Golden sonra ise Trabzonspor ikinci golü bulmak için daha fazla öne çıktığı anlarda karşı ataklarda kalesinde tehlikeler yaşadı. Bu arada Gökhan Ünal'ın kaçırdığı bir gol var kı eğer atsaydı takımın tur yolunu rahat açabilirdi.
Toulouse, Gignac oynamayınca sıradan bir takım. Özellikle savunma bloğunda büyük hatalar yapıyorlar ve de Mansare ve Sisokko dışında önemli oyunculara sahip değiller.
Alınan bu sonuç Trabzonspor'da bozulan morallerin bir bakıma olsun düzelmesi açısından önemli.