İSKENDER GÜNEN

İSKENDER GÜNEN

Tarihi 29 Ocak 2018

Yeterli değil!

ÖNEMLİ eksiklerin olduğu bir maç. Gerek F.Bahçe'de gerekse de Trabzonspor'da cezalar ve sakatlıklar nedeniyle farklı bir 11 sahada. İlk yarıda Trabzonspor hayal kırıklığı yaşattı.
Kendi sahanızda oynadığınız bir maçta rakip F.Bahçe de olsa deplasmanda olduğunu hissettirmelisiniz.
Maça öyle bir başlangıç yaptılar ki akıl alır gibi değil.
Savunmadan çıkarken rakibe kaptırılan toplar orta alanda bir türlü organize olamama ki burada orta alanda Okay-Kucka ikilisinden Kucka'nın yerine Onazi ile oyuna başlamak daha doğru bir tercih. Çünkü Onazi mücadele gücü yüksek, rakipten daha fazla top kapan ve dirençli bir oyuncu.

ONUR ÇOK İYİYDİ
Kontrolü ele alan takım Trabzonspor olması gerekirken Fenerbahçe topa daha fazla sahip olan taraf. İlk yarının son dakikalarında İsmail'le yüzde yüz gol pozisyonuna girdiler. Trabzonspor'un bu maçta fark yaratan oyuncusu kaleci Onur.
Serbest vuruşta kurtardığı yüzde yüz bir gol var.
Önce Onur'un kurtardığı top, ardından Abdülkadir'in pasıyla Burak'ın Trabzonspor'u öne geçirdiği gol.
Öne geçen taraf topa daha fazla sahip olup, Fenerbahçe'nin risk aldığı bölümlerde rakip alanda daha fazla görülmesi gerektiği zamanlarda bunu bir türlü gerçekleştiremediler.
Bu maçın Trabzonspor adına gösterdiği en büyük gerçek ise şampiyonluk için takım birlikteliği ve saha içi yeterliliği olarak ne yazık ki çok uzakta bir takım görüntüsü...

MAÇIN EN İYİSİ ONUR
Onur, kritik kurtarışlara imza attı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ KUCKA
Çok etkili bir görüntü vermedi.