Hami Mandıralı

HAMİ MANDIRALI

Tarihi 16 Nisan 2012

Yabancı farkı sonucu belirledi

Fenerbahçe, Süper Final'e süper başladı. Dün futbolun bütün doğrularını Alex önderliğinde sahaya yansıtan Fenerbahçe, sezonun en iyi futbolunu Trabzonspor karşısında oynayarak haklı bir galibiyet aldı. Bütün oyuncular sahaya müthiş efor koydular ve hakettikleri 3 puan kazandılar. Hem futbolu hem de sonucu aldılar. F.Bahçe'de kötü oynayan oyuncu yoktu. Özellikle yabancı oyuncular ve eski günlerine dönen Gökhan Gönül, müthiş bir süper başlangıcı yaptılar.

MUSTAFA VE HALİL
Bütün güçler Fenerbahçe'nin yanındaydı.
Seyircisiyle coşan bir Fenerbahçe vardı. Trabzonspor'a gelince.
Belli ki bu atmosferden etkilendiler.
Kendi klaslarına yakışmayacak derecede kötü oynadılar.
Özellikle Burak Yılmaz'ın ayağına sadece 3-4 topun değmesi performansının göstergesiydi. Dün Trabzonspor'da iki kişiyi ayırmak lazım.
Mustafa Yumlu ve Halil Altıntop'u...
Belki yenilebilirlerdi ama Trabzonspor'un gücünün bu olmadığını gösterirlerdi. Net görüldü ki bir takımdaki yabancı oyuncuların takıma ne kadar katkı sağladığının net bir göstergesiydi bu maç.
Fenerbahçe'nin yabancıları oynadı, Trabzonspor'un yabancıları ise seyretti. Fenerbahçe, Süper Final'e hakettiği bir galibiyetle başladı. 35 maçtır izlediğim Zokora nihayet kaleye bir şut attı. Trabzonspor kötü oynamadı, Fenerbahçe Trabzonspor'u oynatmadı.
Çünkü sahada çok isteyen bir Fenerbahçe vardı.
Daha öncede belirttiğim gibi iki takım arasında yabancı farkı bir hayli
fazla. Bu da sonuca etki ediyor.