Hami Mandıralı

HAMİ MANDIRALI

Tarihi 29 Nisan 2012

Hakeden kazandı!

Dün Trabzon Avni Aker Stadı'nda güzellikler yaşanırken buna yakın iyi futbol oynamasını bekleyen taraftarları maalesef Trabzonsporlu futbolcular kendilerine yakışır futbolu sergilmeyedi ve hayal kırıklığına uğrattı. Bu yıl içinde çok maç oynayan Trabzonspor'da gözle görülür bir yorgunluk bitkinlik gözlendi. Futbol olarak sahanın hiç bir alanını kullanamadılar.
Kullandırmayan da bir Galatasaray vardı karşılarında.
Galatasaray, Fenerbahçe maçından daha güzel bir futbol ortaya koydu. Galatasaray şampiyonluk için Trabzon'un ise 3.'lük için 3 puana ihtiyacı şiddetle vardı. Bugün görüldü ki daha çok isteyen arzulayan sahada koşan Galatasaray kazandı.

ASLAN BU KEZ KAÇIRMADI!
Son iki haftada müthişe yakın olağanüstü top oyanayan Galatsaray çok gergin bir maçta beklenenden daha farklı bir skorla sahadan ayrıldı ve liderliğin idevam ettirdi.
Dün Trabzonspor'da özellikle ikinci yarı iyi oynayan Olcan iki de gol atan Colman'ın dışında takıma katkı sağlayan oyuncu yoktu. Galatasaray'da ise bütün oyuncular görevlerini eksiksiz yaptılar. Özellikle de sahanın yıldızı Eboue'ydi.
Sonuç olarak Galatasaray çok gergin geldiği Trabzon'dan rahat bir galibiyet aldı. Fenerbahçe maçındaki gibi harika oynayan Galatasaray'da akşam tek fark vardı o da Fener'e karşı atamadıklarını dün gece kaçırmadı.